Un home de 68 anys ha mort la matinada d'aquest diumenge en incendiar-se l'habitació de l'Hospital Clínic de Madrid on estava ingressat. El foc va originar-se al voltant de l'una de la matinada, i ha deixat 24 persones ferides, entre treballadors del centre i agents de la policia, totes de caràcter lleu i amb evolució favorable. Durant l'incident s'han hagut d'evacuar 17 pacients de la planta on s'havien generat les flames, i totes elles van poder ser traslladades a una altra àrea de l'hospital sense incidències.

Segons han explicat des de l'hospital, l'incendi hauria començat en una de les habitacions de la quinta planta, en circumstàncies que a hores d'ara es desconeixen i estan sota investigació. La correcta aplicació dels protocols contra incendis ha evitat que el foc s'estengués per altres zones del centre sanitari, i les flames van poder ser sufocades ràpidament pels efectius de Bombers que van acudir a l'avís. A hores d'ara, els investigadors de la Policia Nacional estan treballant per esbrinar l'origen d'aquest foc que ha posat fi a la vida del pacient de 68 anys i ha ferit altres 24 persones.

Greu incendi en un habitatge de Granada

Aquesta matinada de dilluns, un nen de sis anys ha perdut la vida en incendiar-se el pis on vivia amb la seva mare, a Granada. Cap a les tres de la matinada s’han pogut sentir diverses explosions que provenien de l’interior de l’habitatge, i que ha generat un intens foc que ha cremat pràcticament tot el pis, situat a la tercera planta d’un bloc residencial, i ha afectat un altre. Segons les investigacions preliminars, l’origen hauria estat en la deflagració d’un fogó de gas. La mare del nen, que també hi era al pis al moment de l’incendi, ha resultat ferida de gravetat amb cremades per tot el cos, i ha hagut de ser ingressada d’urgència en un centre hospitalari.