La Policia Nacional busca a un menor discapacitat de 15 anys que va ser tret diumenge passat de la seva casa a Morón de la Frontera, Sevilla per la seva mare. La dona ha estat localitzada a Segòvia, on ha dit que l'ha assassinat i llençat el seu cos a un contenidor de Madrid.

Busquen l'Antonio, un menor amb discapacitat

Fonts de la investigació informen de la desaparició d'Antonio David Barroso Díaz, de 15 anys, que pateix discapacitat sensorial i va en cadira de rodes. El menor va ser vist per última vegada juntament amb la seva mare la nit de diumenge passat 12 en un hotel de Talavera de la Reina, a Toledo. Aquell mateix dia s'havia denunciat que el nen havia estat sostret a la seva casa de Morón de la Frontera, a Sevilla.

Després de ser vistos a l'hotel de Talavera, van marxar abans de les set del matí, sense que encara hagués arribat el recepcionista, escapant-se de la investigació.

Segons la denúncia del pare, a què ha tingut accés Efe, la mare del menor, que té una malaltia mental, va aparèixer desorientada diumenge passat en una estació de servei de Segòvia, ubicada en el quilòmetre 130 de l'A-1.

Segrestat per la seva mare a Sevilla: apareix a Segòvia

En aquest punt va ser atesa pels sanitaris, a qui va confessar que havia matat el seu fill discapacitat i havia llençat el seu cadàver en un contenidor a Madrid. De moment, la dona es troba ingressada en un centre psiquiàtric de la província de Segòvia.

Policia Nacional / Policia Nacional

Cotxe policial / Policia Nacional

Malgrat aquesta declaració, no hi ha proves que l'homicidi hagi tingut lloc i la investigació està sent desenvolupada per la Direcció Superior de Policia Nacional de Talavera de la Reina, segons han informat fonts de la Delegació del Govern a Castilla i León.

Confessa haver-lo matat i llençat a un contenidor a Madrid

Els investigadors estudien diverses hipòtesis i donen credibilitat a la versió d'homicidi de la mare, per la qual cosa actualment s'està buscant en diversos contenidors de Madrid per si fos cert l'assassinat.

Segons fonts policials, la prioritat de les investigacions és localitzar el noi i per a això s'estan realitzant indagacions a Talavera de la Reina, Segòvia i Andalusia.

Mentre es registra Madrid, una altra comissió d'agents de policia van realitzar un registre de la casa familiar de Morón de la Frontera, que van comprovar que havia estat buidada de mobles. De fet, alguns veïns van dir que havien vist com la mare tirava alguns d'aquests mobles i estris de l'interior de l'habitatge.

Sostracció parental / Cedida

Un pare denuncia el segrest de la seva filla per part de la seva exparella / Cedida

Avui una altra desaparició s'ha fet pública a Caldes de Montbui, on un pare denuncia que la seva exparella s'ha portat a la filla que tenen en comú, Camila, de sis anys, a Rússia, cosa que podria ser un altre cas de segrest parental.