Agents de la Policia Nacional, familiars i amics busquen sense descans l'Álvaro Prieto, un futbolista dels juvenils del Córdoba FC de 18 anys que està desaparegut des d'aquest dijous a primera hora del matí. El jove va sortir de festa amb uns amics per Sevilla i, en acabar, es va dirigir cap a l'estació de trens de Santa Justa per agafar un AVE cap a Còrdova a les 7.20 hores. No obstant això, encara que tenia el bitllet comprat, va tenir problemes i el va perdre. Davant aquesta situació, va travessar les vies i es va intentar colar en un altre tren, però els vigilants el van descobrir i el van fer fora. Tot de bones maneres.

El jove, finalment, va abandonar l'estació i va tornar a sortir al carrer, tal com es pot comprovar a les càmeres de seguretat. En aquell moment es trobava en perfectes condicions, com així ho asseguren també els vigilants de seguretat. Segons el testimoni d'una dona, a les 10.30 hores, se'l va veure caminar sol per l'avinguda Kansas City. Anava vestit amb un pantaló beix i una camisa verda. Aquella és l'última cosa que se sap d'ell. 

Sense bateria al mòbil

Els pares en veure que no arribava a casa es van començar a preocupar i van anunciar la desaparició a la Policia Nacional. L'última notícia que van tenir d'ell era un missatge de WhatsApp al seu pare al voltant de les set del matí avisant-lo que anava cap a l'estació per agafar el tren. Poc després, se li va acabar la bateria del mòbil. Els agents, en el marc d'un dispositiu per desaparició inquietant, el van començar a buscar pels voltants de l'estació de Santa Justa. També per municipis del voltant, on algunes persones deien haver vist un jove de les seves característiques. Però no hi havia cap rastre d'ell.

Agents de la Policia Local de Sevilla i de la Guàrdia Civil també s'han sumat a l'operatiu de recerca. S'estan revisant càmeres de seguretat de la zona on va desaparèixer, s'estan rastrejant antenes de telefonia i geolocalitzacions i s'està buscant testimonis que poguessin haver-lo vist prop de l'estació. A hores d'ara, totes les hipòtesis estan obertes, fins i tot que pogués haver pujat a un cotxe a l'avinguda Kansas City. S'ha interrogat els amics amb qui va sortir de festa, però no saben res d'ell i no s'hi poden comunicar. Tampoc els seus pares.

Suspès el partit que havia de jugar aquest cap de setmana

Per la seva banda, el Córdoba CF també s'ha sumat a la recerca del jove i ha demanat la "màxima difusió" per intentar trobar-lo tan aviat com sigui possible. A petició del club, la RFEF ha acceptat l'ajornament del partit que aquest cap de setmana havia d'enfrontar l'equip juvenil, on l'Álvaro és un dels jugadors més destacats, amb el club sevillà del Calavera. Molts dels seus companys, de fet, s'estan desplaçant fins a Sevilla per a col·laborar en la seva recerca.