Herois i antiherois americans sempre han gaudit d'una gran popularitat, tant per al bo com per al dolent. No obstant això, sempre hi ha alguns entusiastes del còmic que porten això a l'extrem, com va succeir en una agressió realitzada per una parella vestida de Batman i el Joker a dos nois de 18 anys a Sheffield (Anglaterra, Regne Unit). Els fets es van produir cap a les tres de la matinada del passat 30 d'octubre. La parella, un home i una dona joves, van atacar, sense motiu aparent tots dos, i els van deixar ferits greus. La Policia de South Yorkshire ha emès imatges de CCTV dels presumptes delinqüents per intentar localitzar-los i detenir-los el més aviat possible, segons ha avançat Daily Mail.

Batman i el Joker van utilitzar ganivets per portar a terme l'agressió

Pel que sembla, el grup de tres adolescents havia sortit de Steinhaus, una cerveseria i cocteleria molt popular situada al centre de Sheffield on també realitzen espectacles en directe. Als voltants de l'establiment, de matinada, la parella disfressada de Batman i el Joker va atacar sense que els joves instiguessin ni es barallessin amb ells. Van abordar-los violentament, deixant-ne dos amb ferides de ganivet. Un d'ells, segons ha explicat el mitjà citat, va quedar amb greus ferits facials que van requerir tractament hospitalari continu, mentre l'altre, també de 18 anys, va patir un tall al maluc, ambdós van rebre navallades.

Les imatges que s'han difós de les càmeres de seguretat, són un noi i una noia enxampats abans de vestir-se com Batman i el Joker, de la sèrie de còmics de DC. L'home duia els cabells curts i castanys i portava una samarreta de l'heroi, mentre la dona morena lluïa un top morat escotat, es pot veure a les gravacions fetes públiques. La Policia de South Yorkshire ha demanat la col·laboració ciutadana per poder trobar-los a tots dos i que qualsevol persona que els reconegui els truqui immediatament.