L'organisme oficial de loteries del Regne Unit ha instat als jugadors a revisar els seus bitllets, no sigui que algun d'ells no s'hagi adonat que ha guanyat 4.6 milions d'euros. I és que el passat 12 de novembre es va anunciar el número guanyador, però l'afortunat futur multimilionari encara no ha anat a recollir-lo.

Els jugadors tenen fins a 180 dies a partir del dia del sorteig per a reclamar el premi, i són ells mateixos els qui decideixen si volen fer pública la seva identitat o si prefereixen mantenir l'anonimat. Encara que en aquest cas només ha passat una setmana des de l'anunci del bitllet guanyador, des de Camelot, l'empresa encarregada de gestionar la Loteria Nacional del Regne Unit, han emès un comunicat encoratjant al guanyador a recollir el premi: "Quin Nadal més sensacional que podrà tenir l'afortunat multimilionari que encara, pot ser, no s'ha adonat que ho és".

Un bitllet de 8 milions d'euros, a punt de caducar

El guanyador del premi de 4.6 milions encara és a temps per a reclamar els diners. No obstant això, aquest no és el cas de la persona que el passat juny va guanyar un premi de 8 milions d'euros que encara no ha reclamat. L'afortunat té fins al 18 de desembre per a demanar que se li aboni la quantitat esmentada; en cas contrari els diners es destinaran a causes socials.

Al Regne Unit la caducitat dels bitllets de loteria és de sis mesos. En Espanya, al contrari, aquest termini queda reduït a la meitat en el cas de la Loteria de Nadal. Per tant, el guanyador té només tres mesos per a reclamar el seu premi, contant des de l'endemà al sorteig. Entre el 30% i el 70% dels guanyadors no reclama el seu premi, tot i que acostumen a ser quantitats de diners molt per sota dels milions que ara mateix estan a l'espera que algú els cobri.

Un vident prediu el bitllet guanyador de la Loteria de Nadal  

Luís El Oráculo, un vident de TikTok va predir el mes passat el número que suposadament guanyarà la Loteria de Nadal d’enguany. Es tracta del 20182, un número que només es ven a l’administració de loteria de Barcala de Mollerussa (Pla d’Urgell) i a València. L’establiment de Mollerussa es va saturar després de rebre incomptables trucades per adquirir aquest bitllet.

Tots els dècims del 20182 s’han esgotat molt ràpidament a l’administració de Mollerussa. Entre els compradors destaca una persona que venia des de Càceres i s’havia desplaçat a la localitat expressament per adquirir el dècim. A més, des de l’administració comenten que van rebre trucades fins i tot des d’Alemanya.