Kim Kardashian, una de les celebritats més conegudes dels Estats Units i del món, té una vida personal que està al descobert en revistes, xarxes socials i altres mitjans, a més del conegut reality show sobre la seva família que va fer la volta al món i que ha aconseguit audiències de rècord. Últimament, es troba a l'ull de l'huracà per les contínues polèmiques entre el seu nou xicot, Pete Davidson, i el seu exmarit, el raper Kanye West, que mantenen una espècie de baralla de mascles públicament que els manté en el punt de mira des del divorci de Kim.

L'última brutalitat del nou xicot de Kim Kardashian

L'última cleca la va donar Davidson, còmic del programa Saturday Night Live, en el seu compte d'Instagram, on va pujar una selfie en la qual sortia sense samarreta al llit, suposadament de Kim i al que acompanyava el text: "Al llit amb la teva dona" i citava el compte de Kanye West, per notificar-lo que, en efecte, la publicació, que compta amb més de 26.000 "m'agrada", anava dirigit a ell. Aquest missatge, com els anteriors dirigits al raper, són una resposta a la campanya d'assetjament i amenaces públiques de West cap a Kardashian i la seva actual parella.

Pete Davidson s'ha fet un tatuatge il·legal / Instagram

Pete Davidson s'ha fet un tatuatge il·legal / Instagram

Dins de la imatge, milers de fans van detectar un nou detall al tors tatuat del còmic i presentador, que no és tan sols de tinta, sinó que és una ferida, una espècie de cicatriu que resa la paraula "Kim". Una espècie de marca vacuna que es fa amb plaques de metall incandescents que s'apliquen en la pell per cremar-la i deixar la ferida i es coneix com a body branding. Col·locada en el costat dret del pit, a prop de l'espatlla, va desencadenar una onada d'opinions a les xarxes socials, a més de la polèmica causada per les seves paraules contra Kanye.

'Body branding', una tècnica il·legal a Espanya

A la foto difosa per Davidson, el body branding està enmig del procés de curació, tal com es veu la crosta fosca que queda després de cremar. La brutal tècnica no és legal en Espanya, així com les anomenades escarificacions, que es tracta d'esquinçar la pell a nivell superficial per fer una espècie de tatuatge deixant la cicatriu de la ferida. Actualment, els estudis de tatuatge homologats no poden comptar amb material mèdic com a bisturís o altres instruments per realitzar aquestes tècniques.

I no és la primera vegada que el conegut nou xicot de la germana més coneguda de la família Kardashian, sinó que tal com ella mateixa confessava en el programa d'Ellen DeGeneres, l'actor de Saturday Night Live ja té almenys uns altres tres tatuatges de tinta normal amb referència a la seva nova parella, com la frase My girl is a lawyer -Kim té una carrera de dret que es dilueix en el circ mediàtic que sol protagonitzar- que s'ha fet en els escassos sis mesos que porten sortint.

Kim Kardashian i Kanye West / Europa Press

Kim Kardashian i Kanye West es van divorciar fa uns mesos / Europa Press

Al mateix temps que es tatua sobre Kim Kardashian, se sotmet a tractaments d'esborrament d'altres impressions a la pell que es va fer durant la seva anterior relació amb la cantant Ariana Grande. Kardashian el defensava davant de DeGeneres amb un: "És el que fa la gent a qui li agraden els tatuatges, no? Es tatuen en funció del que els va passant en la vida", a més de qualificar les marques en el seu honor de "tendres".