Els passatgers que anaven a agafar un avió a la terminal 1 de l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat aquest dissabte a la tarda van quedar commocionats per una brutal baralla entre diverses persones, els que es dediquen a embalar les maletes amb plàstic, per motius que encara no han transcendit. Com a resultat de les corredisses i els múltiples cops que van intercanviar-se, almenys un d'ells va resultar ferit, i quatre altres van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra. Alguns dels presents van gravar l'altercat amb els mòbils, i les imatges s'han fet virals a les xarxes socials. 

 

Al vídeo es pot veure clarament els embaladors de la T-1 armats amb els rotllos de plàstic que habitualment fan servir per embalar l'equipatge dels viatgers, per entre cinc i deu euros la maleta. Aquest dissabte, però, van decidir donar-li un nou ús a la seva principal eina de treball, i van agredir-se entre ells a cops, davant l'atònita mirada dels turistes que no donaven crèdit a allò que veien, mentre els agressors corrien al seu voltant; de miracle no van acabar sent víctimes col·laterals d'aquest surrealista enfrontament. 

Ferit greu amb una bretxa al cap 

Els crits i les corredisses van acabar quan un dels involucrats, que va començar la baralla amb un rotllo en cada mà, va quedar tirat a terra, amb una greu ferida sagnant al cap. Un dels seus contrincants li va assestar un cop tan violent que li va obrir el cap, i l'home ferit va quedar atordit mentre diversos testimonis intentaven aturar el sagnat i demanaven una ambulància. Els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van evacuar-lo a l'hospital de Bellvitge, on va quedar ingressat. 

A més dels sanitaris, al lloc de l'enfrontament també va arribar una patrulla dels Mossos, que va acabar detenint a quatre de les persones que van intervenir en aquesta baralla que s'especula va produir-se entre diferents grups d'embaladors. Cal recordar que, des de la pandèmia de la Covid-19, a l'aeroport del Prat no hi ha cap empresa que ofereixi aquests serveis d'embalament de manera legal, i des de fa anys que els embaladors sense llicència ni cap mena de regulació s'encarreguen d'embolicar les maletes dels turistes que ho desitgin.