La Policia Local de Fuensalida (Toledo) està investigant l’agressió, per part d’un grup de menors, a un home d’edat avançada que va tenir lloc dimarts passat, 14 de març, a ple carrer. Després d’apallissar-lo, sense cap mena de provocació prèvia per part de la víctima, els presumptes agressors van penjar un vídeo a Instagram, on es mofaven de l’avi, mentre ell intentava defensar-se dels cops de puny que li propinaven.

Atacat a plena llum del dia 

Al vídeo que van compartir els mateixos agressors, es pot veure com un grup d’uns cinc joves, tots menors d’edat, s’abalancen sobre un avi en mig d’un carrer de la localitat de Fuensalida. Segons la denúncia presentada per la víctima, els fets van ocórrer el 14 de març entre les 14:45 i les 15:15 hores. Els nois ataquen l’avi amb cops de puny fins que aconsegueixen tombar-lo a terra, on continuen l’agressió amb puntades de peu.

Quan l'home aconsegueix posar-se en peu i allunyar-se una mica dels seus atacants, aquests el persegueixen i li donen fuetades amb els cinturons. L'home, en un determinat moment, s'encara amb ells i s'intenta defensar, alçant també els punys en un intent d'aturar els cops. L'avi aconsegueix fugir corrents, finalment, entre les rialles dels adolescents.

Denúncia a la Guàrdia Civil

Divendres passat a primera hora, la víctima va anar a la comissaria de la Guàrdia Civil de Fuensalida, on va interposar la denúncia. Els agents de la Benemèrita van traslladar el cas a la Policia Local, els qui han informat a través de la seva pàgina de Facebook que tenen constància dels fets, així com de la difusió del vídeo. A més, han assegurat que han procedit amb la “identificació dels menors i dels seus tutors legals”. El cas ha passat ja a la via pena i es troba en mans del jutjat de primera instància i instrucció de Torrijos (Toledo).