Un jove de 26 anys ha mort la passada nit en ser atropellat per un vehicle per la zona de la Ronda Urbana Norte de Sevilla. La víctima era un repartidor de menjar a domicili i estava treballant en el moment en el qual es va produir l'accident. Els serveis d'emergència desplaçats fins al lloc del sinistre no van poder fer res pel jove, que va morir en l'acte.

Es van saltar el semàfor

La col·lisió va tenir lloc entorn de les 22:40 hores en una cruïlla entre la Ronda Urbana i l'Avinguda Pino Montano, regulada per semàfors. La Policia Local ha obert una investigació per esbrinar què ha pogut provocar el xoc, ja que els carrers estan degudament senyalitzats. La teoria predominant és que un dels dos conductors no va respectar el semàfor i va travessar la carretera sense frenar.

Tots dos vehicles van resultar completament destrossats després que el cotxe envestís la moto pel lateral, matant el jove gairebé a l’instant. El seu cos ha estat traslladat a l’Institut de Medicina Legal per practicar-li l’autòpsia. El conductor de l’altre vehicle ha resultat ferit lleu i se’l va sotmetre a un control d’alcoholèmia que ha donat negatiu.

Mor un ciclista atropellat a Osona

Dijous passat una dona de 47 anys va morir atropellada per un camió a l’altura de Sant Sadurní d’Osormort, Osona. La víctima anava en bicicleta quan va caure al mig de la via. El conductor del camió no la va veure a temps i no va poder evitar el tràgic accident, passant-li per sobre. Els serveis sanitaris van fer tot el possible per salvar la vida de la dona, però no han pogut fer més que acreditar la seva mort. Els Mossos van obrir una investigació per determinar la causa de la caiguda de la ciclista, que estava recorrent en grup la BV-5201. Des d’inicis d’any ja són 142 les persones que han perdut la vida en un accident a la carretera.