Nou accident mortal a les carreteres catalanes. Una dona de 47 anys ha perdut la vida després de ser atropellada per un camió al punt quilomètric 17,3 de la BV-5201, a l’altura de Sant Sadurní d’Osormort, a Osona. La víctima es trobava al mig de la via després de caure quan anava en bicicleta. Els fets han tingut lloc al voltant d’un quart de dues del migdia d’aquest dijous i els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per tal d’esclarir els fets.

El tràgic succés ha tingut lloc quan un grup de ciclistes circulava per la mencionada carretera. En un moment donat, una de les ciclistes ha perdut el control de la bicicleta i ha patit una caiguda per causes que encara es desconeixen i que s’estan investigant. Un camió que circulava per la mateixa via no ha vist a temps que la persona estava al mig de la calçada i no ha pogut evitar passar-li per sobre.

Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra i una unitat i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Malgrat els esforços dels serveis sanitaris per salvar la vida de la dona amb diverses maniobres de reanimació cardiopulmonar, només s’ha pogut acreditar la seva mort. Amb aquesta ja són 142 les persones que han perdut la vida en un accident de trànsit a les vies interurbanes de Catalunya des d’inicis de 2022.

A presó el conductor que va provocar un accident amb dos morts a Avinyonet de Puigventós i va fugir

Aquest mateix dijous, el Jutjat d’Instrucció 1 de Figueres ha decretat l’ingrés a presó del conductor que el passat dilluns va provocar un accident mortal a Avinyonet de Puigventós i va fugir. Els fets van tenir lloc de nit a la carretera N-260, quan els dos vehicles van xocar frontalment. A causa de la col·lisió, van morir el conductor i l’acompanyant d’un dels vehicles. Es tracta d’un home de 54 anys i una dona de 63, tots dos veïns de Figueres. El conductor de l’altre vehicle, un home de 41 anys i nacionalitat neerlandesa, va fugir del lloc i va ser detingut poc després pels Mossos d’Esquadra.