Nou accident mortal a les carreteres catalanes. Una dona de 47 anys ha perdut la vida després de ser atropellada per un camió al punt quilomètric 17,3 de la BV-5201, a l’altura de Sant Sadurní d’Ososmort, a Osona. La víctima es trobava al mig de la via després de caure quan anava en bicicleta. Els fets han tingut lloc al voltant d’un quart de dues del migdia d’aquest dijous i els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per tal d’esclarir els fets.

El tràgic succés ha tingut lloc quan un grup de ciclistes circulava per la mencionada carretera. En un moment donat, una de les ciclistes ha perdut el control de la bicicleta i ha patit una caiguda per causes que encara es desconeixen i que s’estan investigant. Un camió que circulava per la mateixa via no ha vist a temps que la persona estava al mig de la calçada i no ha pogut evitar passar-li per sobre.

Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra i una unitat i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Malgrat els esforços dels serveis sanitaris per salvar la vida de la dona amb diverses maniobres de reanimació cardiopulmonar, només s’ha pogut acreditar la seva mort. Amb aquesta ja són 142 les persones que han perdut la vida en un accident de trànsit a les vies interurbanes de Catalunya des d’inicis de 2022.

La redacció d'El Caso està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l'última hora de la notícia, actualitza la pàgina.