La Policia de Coolidge (Arizona, EUA) ha informat de la detenció d'un home de 19 anys per fingir el seu propi segrest lligant-se les mans i la boca per no anar a treballar.

Fingeix el seu segrest per no anar a treballar

El passat 10 de febrer els agents van respondre a un avís que alertava que s'havia localitzat un home al carrer amb les mans lligades a l'esquena amb un cinturó i un drap al voltant de la boca que li impedia parlar. Tot apuntava a un segrest.

Nen mans lligades segrest

Fingeix el seu segrest per no anar a treballar / Pixabay

El jove, Brandon Soules, va ser alliberat i va indicar a la policia que dos homes emmascarats l'havien segrestat, l'havien colpejat al cap deixant-lo inconscient i l'havien arrossegat a un cotxe i conduït durant diverses hores fins a abandonar-lo al lloc on va ser trobat.

El jove va admetre la seva invenció

Tanmateix, la investigació posterior va delatar Soules. Es va demostrar que el jove es va inventar la història i que es tractava d'un segrest fingit. Els agents van acudir a la seva detenció per donar informació falsa a les autoritats i per aclarir què havia passat realment.

Després del seu arrest el jove va destapar la seva motivació. Va admetre als agents que la història no era real i que s'ho va inventar tot tan sols per tenir una excusa que li permetés no anar a treballar.