Treballadors de la Confederació Hidrogràfica de la Guadiana (CHG) han trobat una bossa plena de restes òssies humanes al riu al seu pas per Mèrida, segons han confirmat a Efe fonts de la Policia Nacional aquest dijous.

Troben restes humanes en una bossa a Mèrida

La troballa es va produir ahir, sobre les 10:30 hores, en el marge dret del riu Guadiana, a l'altura del firal de la capital extremenya. Els ossos van ser traslladats a l'Institut Anatòmic Forense de Badajoz per a la seva anàlisi.

De la investigació s'ha fet càrrec la Brigada de Policia Judicial i de Policia Científica.

Fins que es deliberin unes conclusions més concretes de l'estudi dels ossos trobats, la policia mantindrà baix secret els detalls del cas, segons assegura la pròpia font a Efe.

Encara no s'ha especificat si les restes pertanyen a una o més persones.

Apareix el cadàver d'una dona desapareguda fa setmanes a Sorvilán

La Unitat Canina de Protecció Civil de Motril ha aconseguit localitzar el cadàver de la dona de 50 anys que va desaparèixer el passat 26 de juliol a la localitat granadina de Sorvilán i que estava sent buscada en els últims dies de forma insistent.

Desaparició Sorvilán / SOS Desapareguts

Desaparició Sorvilán / SOS Desapareguts

La localització del cos sense vida de Begoña Cerevera ha tingut lloc després de més de cinc hores de rastreig de la zona i a alguna cosa més de set quilòmetres del punt on es inici la recerca als voltants de Sorvilán, segons ha confirmat a Efe fonts de la Guàrdia Civil aquest dijous.

El cos estava a escassos metres del camí que estava sent pentinat de forma constant des d'ahir pels operatius que participaven, a més de dos gossos especialitzats a la recerca de persones vives i un tercer encarregat de les rastres humans que ha estat el que l'ha trobat.

La Guàrdia Civil ha acordonat l'accés i ha obert una investigació per aclarir les causes de la mort que es determinaran després de l'autòpsia que se li realitzarà a l'Institut anatòmic forense.