Bizum ha fet una sèrie de canvis importants pel que fa a l'aplicació i que seran de gran utilitat pels seus usuaris: ja no està limitat el nombre d'operacions diàries i es poden enviar fins a 500 euros per operació.

Bizum s'ha convertit en un dels serveis d'enviament de diners més famoses del món, ja que permet enviar diners als teus contactes de manera instantània en pocs segons. 

Noves actualitzacions de Bizum que poca gent coneix

Aquesta aplicació s'està reinventant constantment per oferir el millor servei possible als seus usuaris. Per aquest mateix motiu, s'ha posat les piles i ha començat a introduir una sèrie de canvis que són de gran utilitat pels seus clients, però que poca gent coneix.

Tot i que fins fa poc el nombre d'operacions diàries estava limitat, amb la nova actualització, podràs fer tantes operacions diàries com vulguis, ja que no hi haurà un límit. A més a més, podràs enviar de cop fins a 500 euros per operació, un fet que fins ara no es podia fer i que ja sí i que serà de gran utilitat per tots els seus usuaris.

Quin és el màxim de diners que puc enviar per Bizum?

No obstant això, aquests són els únics canvis que ha fet recentment aquesta operació i també n'hi ha d'altres que podrien ser molt útils per molta gent. Per exemple, es poden rebre com a màxim 60 operacions mensuals. D'altra banda, la quantitat mínima que pots enviar és de 50 cèntims i l'import màxim, en la majoria d'ocasions, és de 1.000 euros

Bizum mobil / Dreamstime

Bizum té unes noves actualitzacions que permetran millorar l'experiència dels usuaris d'aquesta aplicació d'enviament de diners instantani / Dreamstime

En un mateix dia, pots rebre fins a 2.000 euros i pots enviar diners a un màxim de 30 contactes o usuaris a la vegada. No obstant això, és important remarcar que, depenent del banc al qual tinguis vinculat el teu compte de Bizum, pot canviar. En el cas de BBVA, pots enviar un màxim de 500 euros per operació i, en un mateix dia, pots enviar com a màxim 1.000 euros i, mensualment, 5.000.

Les actualitzacions poden variar en funció de la normativa del teu banc

En el cas de Caixabank, igual que a BBVA, deixa fer un enviament màxim de 500 euros per operació, tot i que permet enviar el doble de diners al dia que BBVA: 2.000 euros. És important consultar al teu banc com afectaran les noves actualitzacions de Bizum, ja que  aquestes canvien en funció de quin banc siguis.

El truc de Bizum per enviar diners a qui no té l'aplicació activada

Bizum té una infinitat de trucs que poca gent coneix, però que són de gran utilitat. Com, per exemple, enviar diners a persones que no tenen l'aplicació, ja que quan els enviïs els diners, automàticament, rebran un missatge amb un enllaç que els permetrà donar-se d'alta i rebre els diners. Si no ho fan en un màxim de dies determinat, no perdràs els diners, ja que no hauran arribat al seu destí.