Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut un lladre a Tàrrega (Urgell) quan intentava fugir després de cometre un robatori. Això no és un fet sorprenent en si, ja que acostuma a passar moltes vegades, però sí que sorprèn la forma en què el van enxampar fugint: anant en bicicleta i amb un televisor carregat sota el braç. Els fets van tenir lloc aquest dimecres al matí en un local al carrer Terra Ferma d'aquest municipi, quan el lladre va forçar les portes d'accés per accedir-hi. Un cop dins, va sostreure diversos objectes i va fugir abans que el poguessin enxampar. 

Els serveis d'emergència van rebre l'avís del robatori i ràpidament es va muntar un dispositiu policial per enxampar el lladre. Els primers a arribar a la zona van ser els agents de la Policia Local de Tàrrega, que van veure un home sospitós que anava en bicicleta i duia un televisor sota el braç. Davant les sospites que fos el lladre que estaven buscant, van donar l'alerta als Mossos d'Esquadra, que també es van desplaçar al lloc. Un cop allà, els agents de la policia catalana van identificar el sospitós i el van detenir com a presumpte autor d'un robatori.

Hauria comès un altre robatori a l'interior d'un vehicle el dia anterior

El detingut compta amb diversos antecedents policials per delictes contra el patrimoni. De fet, segons les indagacions fetes pels Mossos d'Esquadra, l'arrestat també ha pogut ser acusat de ser el presumpte autor d'un altre robatori a l'interior d'un vehicle estacionat a l'avinguda de Balaguer de Tàrrega que es va produir el dia anterior. En aquesta ocasió, segons detalla el diari Segre, es va endur diversos objectes de valor de l'interior del cotxe. Està previst que en les pròximes hores passi a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera, que serà qui decreti si l'home entra a presó o queda en llibertat provisional.