Els Mossos d’Esquadra busquen un home dominicà que aquesta matinada ha apunyalat un jove de nacionalitat romanesa davant del pub Mikonos de Tàrrega. Segons les informacions a les quals ha tingut accés ElCaso.cat, de matinada la policia catalana ha rebut l’avís d’un home amb ferides d’arma blanca davant d’aquest local d’oci de la capital de l’Urgell. El jove presentava una ferida molt greu a la panxa, i s’ha hagut de traslladar a l’hospital Arnau de Vilanova on durant el matí se l’ha hagut d’operar d’urgència. 

Els Mossos han identificat l'agressor

Els Mossos d’Esquadra han identificat les persones que hi havia a la zona, per intentar aclarir els fets. El ferit, però, a l’hora de ser atès no portava documentació a sobre. Les tasques d’investigació dels agents de la comissaria de Tàrrega han permès identificar l’home que es creu que l’ha apunyalat.

L’home que la policia catalana busca és dominicà nascut l’any 1993 que es creu que pot estar amagat a Cervera, on havia viscut. De moment, no ha pogut ser arrestat. La investigació segueix en marxa. La víctima, també jove, segueix molt greu, després de ser operat, a l'UCI de l’hospital Arnau de Vilanova, a Lleida.