Un bebè de dos anys mor després de caure en una olla amb aigua bullent al poblet de Grygorivka, Ucraïna. En comptes de portar-lo a l'hospital, els seus pares van anar al curandero que no va servir de res. 

Cau dins d'una olla plena d'aigua bullent i la tracten amb herbes

Tot va començar quan la nena, Lesya Gorova, estava jugant amb el seu germà bessó i amb la seva germana gran de quatre anys. En aquell moment, la nena va relliscar i va caure en una olla plena d'aigua bullent que van deixar els seus pares a la cuina. A conseqüència dels fets, la nena va patir cremades greus, ha relatat TheSun.co.uk.

Els informes policials expliquen que la mare, Dasha Gorova, de 18 anys i el pare, Ivan Gorov, no van voler portar-la a l'hospital i van decidir tractar-la amb remeis a base d'herbes.

Darina Gorova / Policia de Cherrnihiv

Imatge de la policia interrogant Dasha Gorova / Policia de Chernihiv

L'àvia va intentar salvar-la, però va morir deu dies després de ser ingressada a l'hospital

Quan l'àvia va anar a visitar la família, el bebè portava patint cinc dies. En veure'l, va quedar commocionada i es va preocupar per l'estat de la nena. Per això, la va agafar i la va portar a urgències a l'hospital.

La Lesya va ser ingressada a l'hospital amb greus cremades a les cames, a l'esquena i a l'estómac. Encara que els metges van fer tot el que van poder per salvar-la, ja era massa tard. La nena va morir el 2 d'agost, gairebé deu dies després d'haver estat ingressada a l'hospital.

Els pares s'enfronten a un delicte d'assassinat premeditat

Actualment, la policia està investigant els pares i tots dos s'enfronten a un delicte d'assassinat premeditat. Els sospitosos podrien acabar ingressats a presó durant 15 anys si són declarats culpables. Els agents estan aclarint si els pares van intentar encobrir l'accident per no ser acusats.

Cau un nadó des d'una finestra d'un segon pis a Madrid

D'altra banda, un altre incident amb un nadó va tenir lloc a Madrid el 3 d'agost. Una nena de 16 mesos va quedar ferida molt greu després de caure per la finestra d'un segon pis a la seva casa del districte madrileny de Villaverde Bajo.

Els residents del barri d'Oroquieta van alertar els serveis d'emergència que hi havia un bebè al terra del carrer. Sembla que va caure des d'un pis de sis o vuit metres d'altura. A causa del fort impacte contra el terra, va patir un traumatisme cranioencefàlic sever, segons va informar Emergències 112 Comunitat de Madrid.

En rebre l'avís, els sanitaris van anar al lloc dels fets i van atendre el nadó. Malgrat tot, la nena va necessitar un trasllat a l'Hospital 12 d'octubre, on va ingressar amb pronòstic molt greu. La mare del nadó va haver de ser atesa després de tenir un atac d'ansietat.