Un bebè de 15 mesos es troba en estat crític després de precipitar-se aquest divendres des del balcó d'un tercer pis a la localitat d'Alzira, a València. El succés ha tingut lloc al voltant de les 11.45 hores en un edifici del carrer Jaume d'Olid Sequier d'aquesta localitat. Ràpidament, s'han desplaçat fins al punt dels fets diversos efectius de la Policia Nacional, de la Policia Local d'Alzira i una unitat del SAMU. Quan els sanitaris han arribat al lloc dels fets s'han trobat que la criatura estava inconscient, però que encara mantenia constants vitals.

En el moment de la caiguda, la seva mare estava al domicili amb el nadó. Segons explica Levante EMV, la progenitora ha sortit corrent al carrer a demanar ajuda i ha començat a abraçar-se al seu fill mentre no podia parar de plorar. La dona, de nacionalitat estrangera, estava en un complet estat de xoc i una altra senyora que hi havia al lloc li ha agafat el bebè dels braços i l'ha abrigat ella fins a l'arribada dels professionals sanitaris. El nadó presentava un fort cop a la part esquerra de la cara

Els indicis apunten a una caiguda accidental

La Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació per esclarir que ha passat i com és que el menor s'ha precipitat des del balcó del tercer pis. De moment, els primers indicis recollits apunten al fet que es tractaria d'una caiguda accidental, però els investigadors encara no descarten cap altra hipòtesi. Una de les incògnites per resoldre és saber si la mare estava amb el petit al balcó o si, per contra, no sabia on estava el bebè. Una unitat de la Policia Científica es troba al pis on ha tingut lloc el tràgic succés per recollir proves que ajudin a saber el que ha passat. El nadó i la seva mare han estat traslladats a l'hospital La Fe de València, on s'està a l'espera de l'evolució del bebè.