Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han dut a terme un dispositiu conjunt durant la matinada d’aquest dissabte 25 de febrer. Una operació de control de seguretat de l’oci nocturn que ha acabat amb una batuda a la discoteca Wanasah, situada al barri de les Corts de Barcelona. A l’interior del local, els agents han trobat gran quantitat de drogues i armes, així com dues persones amb sengles ordres de crida i cerca que han quedat detingudes.

Gairebé un centenar d’antecedents

Els agents dels cossos policials han realitzat una entrada a dos quarts de tres de la matinada a la discoteca Wanasah Night – Club, un local de l’avinguda de Sarrià de la capital catalana, amb mala fama entre els veïns del barri. L’operatiu ha acabat amb 37 persones identificades i dues detingudes, que tenien ordres prèvies de detenció. Entre tots, sumaven 72 antecedents per tota mena de delictes, sobretot relacionats amb tinença il·legal d’armes i tràfic de drogues.

Durant la batuda, els Mossos i la Guàrdia Urbana han denunciat dues persones que al moment d’escorcollar-les portaven a sobre diverses substàncies, i a dues més per tinença d’armes. Per altra banda, el local, on estava permès fumar shisha, ha rebut un acte per incompliment de les mesures de seguretat. En concret, dos dels porters que treballaven a la discoteca no tenien formació ni permís per a ser-ho, posant en perill la seguretat dels assistents. En l’operatiu també han participat unitats de la policia canina, de la policia administrativa i agents de la Policia de les Corts.

Tanca definitivament la discoteca Brisas de Paral·lel

L’assassinat d’un jove de 19 anys, el passat 30 d’octubre a la discoteca Brisas de l’avinguda del Paral·lel de Barcelona ha motivat el tancament definitiu d’aquest local d’oci que ja acumulava diversos casos de violència i tràfic de drogues. Aquest incident, però, va motivar el desplegament d’una batuda dels Mossos d’Esquadra que es va saldar amb la detenció de set persones relacionades amb el crim, així com una entrada a l’interior del local on es va identificar desenes de persones relacionades amb delictes contra la salut pública i l’ús d’armes blanques.