La Policia Local de l'Hospitalet de Llobregat i els Mossos d'Esquadra han assaltat aquest diumenge un bar d'aquest municipi on s'estava celebrant una trobada amb gairebé 50 persones, superant el llindar que marca l'aforament en temps de Covid-19.

Després de rebre la queixa d'alguns veïns, i de constatar que no s'hi estaven seguint les normes que marquen els decrets restrictius del Govern pel que fa al coronavirus, i segons ha pogut saber ElCaso.cat, es va organitzar una entrada administrativa per comprovar què s'estava fent a l'interior del bar Versace, al barri de la Torrassa de l'Hospitalet.

Entrada amb agents d’ordre públic amb cascs

L'entrada es va fer aquest diumenge a les tres de la tarda amb agents de l'ARRO, la unitat de Seguretat Ciutadana dels Mossos que també poden fer serveis d'ordre públic. Pels antecedents del bar -a pocs metres de la plaça Espanyola, epicentre d'una baralla molt violenta fa una setmana entre persones dominicanes- els Mossos d'Esquadra es van desplegar amb agents amb cascs per poder entrar a l'establiment.

ARRO Hospitalet

Furgonetes de l'ARRO dels Mossos davant del bar Versace de l'Hospitalet de Llobregat / ElCaso.cat

A l'interior del local s'hi van trobar diverses desenes de persones, superant de llarg el límit que permet la limitació de l'aforament, i moltes d'elles sense respectar les mesures de seguretat i de distància que estipulen els decrets del Departament de Salut.

En total es van denunciar onze persones per aquest fet i una més per tinença de drogues. El responsable del bar també va ser denunciat per no fer complir l'aforament i per no haver fet complir les restriccions a l'interior del local. Es van identificat gairebé 50 persones que hi havia al bar i al voltant de l'establiment.

Epicentre de la brutal baralla de l’Hospitalet

El bar Versace està a dos minuts de la plaça Espanyola, on es va iniciar una baralla fa una setmana entre persones de nacionalitat dominicana pel control de la droga. Aquella baralla, on van participar persones que habitualment estan en aquest bar i dues persones van acabar detingudes, també ha motivat l'entrada d'aquest diumenge -el dia que més gent s'hi concentra. 

Els Mossos d'Esquadra han volgut amb aquesta entrada al bar marcar terreny avisant als parroquians de l'establiment que l'Hospitalet, encara que ho pugui semblar, no és un indret exempt de llei.