Són molt pocs els creadors de contingut capaços de sorprendre l'audiència de TikTok, que és molt exigent. Tanmateix, a hores d'ara, la plataforma ha vist tota mena de tècniques i challenges estranys per aconseguir que un vídeo es faci viral. Alguns enlluernen l'audiència amb les seves habilitats o coneixements, mentre que d'altres es guanyen la fama pel seu particular estil de vida. Aquest últim és, sens dubte, el cas de la influencer Bruna Carolina Peres. La jove brasilera ha aconseguit atrapar gairebé 18 milions de seguidors en TikTok gràcies a un projecte molt curiós: convertir-se en la personificació de la famosa nina Barbie. Per a això, ha decidit renunciar a qualsevol altre color que no sigui el rosa i s'ha construït un habitatge que bé podria inspirar als creadors de Barbie per fer la seva pròxima casa de nines.

No li agradaven les Barbies i es va convertir en una d'elles

Gràcies a aquesta dràstica manera de viure, Bruna Barbie ha assolit posicionar-se com una de les creadores de contingut més destacades de la plataforma, i ha obtingut fama a escala internacional. Tot va començar quan sent una adolescent més, va prendre la decisió de vestir-se únicament de color rosa. Malgrat que la Bruna no era una gran fan de les nines, els seus amics i coneguts van començar a anomenar-la 'Barbie' per la seva semblança física i estilística amb la famosa nina. Tanmateix, hi havia persones que es referien a ella amb aquest nom en un sentit molt despectiu i, fins i tot, burlesc, al que ella va aprofitar per crear la seva senya d'identitat; portava un estil de vida d'una autèntica Barbie humana i col·leccionava artefactes i roba relacionats amb la famosa nina.

Construeix una casa espectacular de color de rosa

L'any 2013, la jove brasilera va començar a compartir contingut imitant la Barbie, mostrant roba, accessoris i un estil de vida envoltat de rosa. Tant és així que va cridar i va començar a guanyar notorietat a les xarxes: 334.000 seguidors a Instagram, 2 milions en YouTube i 12 milions en TikTok. Unes xifres que no estan a l'abast de qualsevol.

casa barbie
La casa de la Barbie / brunabarbieoficial

Encara que el seu físic de Barbie és un dels aspectes que més ha sorprès els usuaris de TikTok, el filó promocional més important que ha tingut Bruna Barbie ha estat el de la moda i el maquillatge. Gràcies a això, moltes marques han aprofitat per promocionar el costat més rosa del seu catàleg a través dels seus vídeos. Però, un dels aspectes que més ha cridat l'atenció de les persones que s'han creuat amb els seus vídeos, és la casa tan impressionant que té.

Quant a la casa, Bruna s'ha gastat moltíssims diners per adaptar el seu xalet al seu estil de vida: tot és rosa, des de les parets fins a la piscina. És realment una casa de Barbie. Mai no ha revelat on es troba, però jutjant per les fotos que publica, sens dubte no passa desapercebuda. L'única habitació que no és rosa és el dormitori blau, preparat per al seu futur Ken (és soltera), i que actualment utilitza el seu germà quan la visita.

En el mitjà G1 Globus, va declarar que el 97% de la seva roba és de color rosa i que es va gastar uns 75.000 euros en decorar la seva casa el més rosa possible. Però la seva ambició no queda aquí. Encara que la jove està graduada en dret, té altres aficions. El seu somni és poder enfocar la seva vida en ajudar els animals. Mentrestant, continuarà gaudint de la seva afició al rosa.