Després del vídeo viral que s'ha difós de l'envestida a una moto per part d'un taxi de Barcelona a la Travessera de Dalt de la ciutat, molta gent s'ha fet una pregunta: com és que l'autor del vídeo ja grava abans de la maniobra?

Havia passat alguna cosa amb anterioritat al moment en què el taxista maniobra per tirar a terra la moto amb l'home de 34 anys i la dona de 68 —en un primer moment s'havia informat que era un menor d'edat, de manera errònia—? Doncs sí.

Abans del famós vídeo: enfrontament taxista-motorista

L'enfrontament entre el taxista i el motorista havia començat segons enrere i no va ser un atac gratuït. Tot i això, les explicacions que ha donat el taxista no justifiquen la perillosa maniobra que va fer caure a terra el pilot i passatger de la motocicleta en aquesta via de la part de dalt del barri de Gràcia.

 

Segons la versió del taxista, el motorista havia circulat de manera irregular per carril reservat al taxi i al bus. Un carril que va per la dreta, com és habitual, de la Travessera de Dalt i que molts cops motoristes i alguna vegada fins i tot turismes fan servir per estalviar-se les retencions. La caiguda va ser a la cruïlla de Dalt amb el carrer de la Granja, passat el punt on s'atura l'autocar.

Va fer caure el motorista i el passatger a terra

El taxista va enfrontar-se amb el conductor de la moto i va generar una baralla motoritzada. El motorista, segons sembla, va donar una puntada al taxi, i després va ser quan el conductor de l'autotaxi va fer la maniobra fent caure els dos passatgers de la moto a terra.

Els fets van passar el passat dimecres al vespre, però no va ser fins ahir a la tarda que les imatges no es van compartir a Twitter i en altres xarxes socials. La Guàrdia Urbana, amb la placa de la matrícula, va poder identificar el conductor i l'autoritat del taxi li ha retirat la llicència de conducció. No consta que els dos passatgers de la moto patissin lesions greus de la caiguda a terra.