Aquest diumenge 10 de setembre, el parc d'atraccions PortAventura World ha estat l'escenari d'una baralla multitudinària on s'han intercanviat insults i cops de puny, a més de diversos objectes que els implicats s'han llançat entre ells. Els fets han tingut lloc a la cua d'una de les atraccions de la part de Ferrari Land quan, segons els testimonis de l'incident, un grup s'ha intentat colar sense esperar el seu torn, i un altre grup li ho ha recriminat. Algunes de les persones que estaven presents al moment de l'enfrontament ho han gravat tot, i les imatges s'han fet virals a les xarxes socials. 

 

Aquesta baralla ha començat com qualsevol altra: amb crits i insults, i amb una actitud desafiant per part de tots els implicats. La situació ha anat in crescendo fins que s'ha arribat a les mans. Un dels joves li ha donat un cop de puny a un de l'altre grup, i tots els amics de l'agredit s'han llançat a sobre de l'atacant. Els amics d'aquest últim tampoc s'han quedat de braços plegats, i entre tots s'han començat a colpejar indiscriminadament, provocant que la resta de la gent que esperava per poder pujar a l'atracció abandonés la cua atemorida. 

Crítiques a la seguretat del parc 

Les imatges s'han fet virals, i no han trigat a aparèixer comentaris a les xarxes criticant que la situació s'hagi descontrolat tant, sense que cap membre de la seguretat del parc intervingués per separar als esvalotadors. Davant les acusacions d'inacció, des de PortAventura World han explicat als mitjans que "la seva màxima és la seguretat de tots els visitants, i reprovem i denunciem qualsevol comportament violent". A més, han assegurat que, immediatament després de rebre notícies sobre els fets, van acudir a l'atracció en qüestió i van fer fora a tots els implicats, posant el succeït en coneixement dels Mossos d'Esquadra