Un home de 42 anys ha quedat ferit molt greu després de rebre una punyalada a la cama aquest divendres al vespre enmig del carrer a Lleida. La Guàrdia Urbana del municipi ha detingut el presumpte autor de la ganivetada, un home de 37 anys, que segons els testimonis s'hauria abalançat sobre la víctima esgrimint una arma blanca en el context d'una discussió. L'arrestat està acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi, mentre que el ferit es recupera a l'hospital Arnau de Vilanova, on ha arribat en estat greu. 

Aquest violent succés ha tingut lloc poc abans de dos quarts de nou del vespre al carrer Igualada de la capital del Segrià. Dos homes, per motius que no han transcendit, s'havien enredat en una baralla que, si bé havia començat sent verbal, amb forts crits que van alertar als veïns, ha escalat ràpidament fins a arribar a les mans. En un moment determinat, un dels dos implicats ha tret un ganivet i ha assestat una punyalada al seu contrincant, ferint-lo greument a la cama, seccionant l'artèria femoral

Els policies han salvat la vida del ferit 

Segons ha avançat el diari Segre, diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra s'han personat immediatament al lloc dels fets. En arribar, però, només han trobat el ferit, que estava pràcticament dessagnant-se per la ferida de la cama. Els agents de la Urbana, mentre esperaven l'arribada de les ambulàncies, li han fet un torniquet. Gràcies a això, els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han pogut estabilitzar-lo i evacuar-lo a l'hospital, on continua ingressat. Tot i haver arribat greu, a hores d'ara no es tem per la seva vida. 

Pel que fa al presumpte autor de la punyalada, havia fugit després de ferir la víctima. El seu intent per escapar no ha resultat efectiu, però, ja que els agents li han localitzat al carrer Magdalena poc després, gràcies a la descripció facilitada pels testimonis de la baralla. Després d'identificar-lo, l'han traslladat a dependències policials on continua a l'espera de passar a disposició judicial.