Baralla multitudinària al balneari de Caldea (Andorra): tot ha començat per un home que s'ha tirat un pet i això ha estat el que ha desencadenat l'agressió, que ha acabat amb tres persones detingudes.

Un pet desencadena una baralla multitudinària a Caldea

Detenen tres persones per una baralla al balneari de Caldea (Andorra). El motiu? Participar en una agressió multitudinària que ha començat per culpa d'un pet, que ha desencadenat una baralla al balneari.

Els fets han passat aquest dilluns a mitjanit al balneari de Caldea a Andorra i tot va començar cap a les 00:00 quan els clients del balneari estaven als vestidors. De cop i volta, per causes desconegudes, un home es va apropar a l'altre i, sense motiu aparent, es va tirar un pet just al seu costat i, a partir d'aquest moment, va començar l'agressió.

Baralla multitudinària amb dotze persones

Al principi, es van començar a insultar i, a poc a poc, la conversa es va anar escalfant fins al punt que van començar les agressions físiques. Llavors, els familiars dels dos homes es van implicar i es va crear una baralla multitudinària de dotze persones.

Detinguda per atemptar contra els agents de l'autoritat

Quan els vigilants de seguretat es van dirigir fins al lloc dels fets, immediatament van avisar a la Policia i una de les dones de la baralla va començar a insultar els agents i, per aquest mateix motiu, va ser detinguda per atemptar contra els agents de l'autoritat.

Caldea / Google Maps

Un pet desencadena una baralla multitudinària al balneari de Caldea d'Andorra / Google Maps

Ja estan en llibertat amb càrrecs

Aquesta no va ser l'única dona arrestada i, segons explica, l'Altaveu, dos homes més van ser detinguts per un presumpte delicte contra l’integrat física. Els tres detinguts han estat posats en llibertat amb càrrecs aquest dimarts i es podrien enfrontar a sancions econòmiques molt elevades pels fets.

Detenen un noi per gravar dones als emprovadors del centre d'Andorra

Fa uns mesos, a Andorra van detenir un home que gravava dones als emprovadors de les botigues de l'avinguda de Carlemany, a Andorra La Vella. L'arrestat és un noi de 24 anys que ja estava en el punt de mira dels policies, ja que diverses víctimes havien denunciat els fets amb anterioritat i, finalment, el van detenir. 

Dos joves moren intoxicats per monòxid de carboni en una borda d'Andorra

Un altre succés dels darrers mesos a Andorra ha estat la mort de dos joves de 18 i 22 anys després d'acudir en una festa en una borda de  Montaup, a prop del Coll d'Ordino. Quan els seus amics i familiars van denunciar la desaparició, immediatament, van començar a buscar-los per la zona de la festa i, al cap d'unes hores, la pitjor de les hipòtesis es va complir: els van trobar morts sense signes de violència. Més tard, l'autòpsia va confirmar que havien perdut la vida per una intoxicació per monòxid de carboni per culpa d'una caldera en mal estat.