La ciutat de Lleida ha estat l'escenari d'una espectacular baralla multitudinària entre dos grups de joves. Els fets van tenir lloc aquest dilluns al vespre a l'avinguda Alcalde Rovira Roure de la capital del Segrià, a les portes de l'Hospital Santa Maria. Per causes que es desconeixen, les dues bandes d'adolescents es van enfrontar de forma violenta entre elles, propinant-se cops de puny i puntades de peu al mig del carrer. L'espectacularitat de l'escena va cridar l'atenció dels vianants que caminaven per la zona i dels passatgers d'un autobús que en aquells moments circulava per aquest punt i que van gravar un vídeo del moment que ja s'ha fet viral a les xarxes socials i a les plataformes de missatgeria instantània. 

 

A més d'enregistrar les imatges amb els seus telèfons mòbils, els testimonis de la baralla també van trucar als serveis d'emergències per alertar del que estava passant. Faltaven pocs minuts per a les nou del vespre, quan diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins al lloc dels fets. Quan van arribar-hi, però, els joves van començar a córrer en totes direccions per a dispersar-se i fugir dels policies. Diversos d'ells presentaven diverses contusions i ferides lleus, però els implicats i els ferits no van voler anar a comissaria a presentar una denúncia contra els seus agressors. La policia catalana tampoc va procedir a fer cap detenció. 

Una discussió, a punt d'acabar en homicidi a Lleida

D'altra banda, una baralla entre dues persones a Lleida el passat dissabte va estar a punt de posar fi a la vida d'una persona. Els fets van tenir lloc cap a les 20.30 hores al carrer Veguer de Carcassona, on dos homes es van discutir i un d'ells va treure una navalla i li va intentar clavar dues punyalades a l'altre al pit i al coll. Afortunadament, la víctima es va poder escapolir i fugir del lloc abans que el pogués matar. Agents de la Guàrdia Urbana van poder detenir l'agressor poc després acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa.