La ciutat de Lleida ha estat l'escenari d'una espectacular baralla multitudinària entre dos grups de joves. Els fets van tenir lloc aquest dilluns al vespre a l'avinguda Alcalde Rovira Roure de la capital del Segrià, a les portes de l'Hospital Santa Maria. Per causes que es desconeixen, les dues bandes d'adolescents es van enfrontar de forma violenta entre elles, propinant-se cops de puny i puntades de peu al mig del carrer. L'espectacularitat de l'escena va cridar l'atenció dels vianants que caminaven per la zona i dels passatgers d'un autobús que en aquells moments circulava per aquest punt i que van gravar un vídeo del moment que ja s'ha fet viral a les xarxes socials i a les plataformes de missatgeria instantània. 

 més d'enregistrar les imatges amb els seus telèfons mòbils, els testimonis de la baralla també van trucar als serveis d'emergències per alertar del que estava passant. Faltaven pocs minuts per a les nou del vespre, quan diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins al lloc dels fets. Quan van arribar-hi, però, els joves van començar a córrer en totes direccions per a dispersar-se i fugir dels policies. Diversos d'ells presentaven diverses contusions i ferides lleus, però els implicats i els ferits no van voler anar a comissaria a presentar una denúncia contra els seus agressors. La policia catalana tampoc va procedir a fer cap detenció. 

Una discussió, a punt d'acabar en homicidi a Lleida

D'altra banda, una baralla entre dues persones a Lleida el passat dissabte va estar a punt de posar fi a la vida d'una persona. Els fets van tenir lloc cap a les 20.30 hores al carrer Veguer de Carcassona, on dos homes es van discutir i un d'ells va treure una navalla i li va intentar clavar dues punyalades a l'altre al pit i al coll. Afortunadament, la víctima es va poder escapolir i fugir del lloc abans que el pogués matar. Agents de la Guàrdia Urbana van poder detenir l'agressor poc després acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa.