La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut un home de 44 anys per clavar una ganivetada al coll al dependent d'una botiga quan intentava robar una llauna de cervesa. Els fets van tenir lloc aquest dimarts poc abans de dos quarts de dotze de la nit, en un establiment ubicat al carrer Anselm Clavé de la capital del Segrià, molt a prop de l'estació de trens. L'individu va entrar al supermercat i, després de passejar-se pels passadissos, va agafar una llauna de cervesa i va intentar marxar del local sense pagar-la. El dependent li va recriminar l'acció i tots dos van començar a discutir i barallar-se. En un moment de la disputa, els agressors va treure una arma blanca i el va apunyalar. Posteriorment, va fugir corrent.

El mateix dependent del local, tot i estar malferit i perdre molta sang, va poder alertar els serveis d'emergències i explicar-los el que acabava de passar. Ràpidament, fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar agents de la Guàrdia Urbana de Lleida i efectius sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els policies van prendre testimoni al treballador i a una altra persona que en el moment dels fets estava a l'interior del supermercat. Segons els seus relats, l'agressor havia presentat una actitud molt violenta i agressiva.

Una ambulància del SEM va traslladar el ferit fins a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, mentre diverses patrulles de la policia municipal van muntar un dispositiu de recerca del sospitós pels carrers del voltant del supermercat. Finalment, l'home va poder ser localitzat i detingut a l'avinguda Prat de la Riba. En el moment de la detenció, l'home s'havia canviat de roba, però encara duia en una motxilla la roba que duia posada en el moment dels fets. A més, també duia el ganivet amb el qual hauria comès l'apunyalament amagat a la butxaca. Per tot això, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi dolós en grau de temptativa i d'un delicte de robatori amb violència.