Un home ha mort mentre treballava, en un nou accident laboral mortal ocorregut aquesta tarda a Catalunya. La víctima mortal és un home de 38 anys que, dins la seva jornada laboral, estava treballant i reparant el sostre d'un supermercat de Mollerussa (Pla d'Urgell), quan ha patit una descàrrega elèctrica fruit d'una fatal caiguda. L'home ha entrat en aturada cardiorespiratòria i, tot i els intents dels serveis d'emergències per reanimar-lo, no ha estat possible salvar la vida de l'operari. 

Els Mossos d'Esquadra es troben investigant les circumstàncies del fatal accident laboral que ha tingut lloc aquesta tarda en un supermercat de terres lleidatanes. Tal com han detallat els agents de la policia catalana, l'home estava treballant en la reparació del sostre d'un supermercat del municipi de Mollerussa quan, per causes que es desconeixen, ha caigut de la teulada sobre un quadre elèctric. En el moment de caure sobre el quadre elèctric, l'home ha patit una descàrrega, la qual ha fet que entrés en una aturada cardiorespiratòria.

El SEM i els Mossos han intentat salvar la vida del treballador

El Sistema d'Emergències Mèdiques, els Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat han mobilitzat diverses dotacions fins al lloc dels fets. Allà, els sanitaris del SEM han intentat reanimar l'individu, malgrat que ja era massa tard. 

Segon accident laboral mortal a Mollerussa en 15 dies

Aquest accident laboral mortal ocorregut a la capital de Pla d'Urgell és el segon que es registra en menys de quinze dies. Només dues setmanes enrere, un treballador d'una coneguda empresa fruitera de la zona va morir després de quedar atrapat en una màquina de la fàbrica.