Es filtren les imatges d'una brutal baralla al metro de La Pau de Barcelona: un grup de joves s'ha colat a l'estació i han començat a gravar un videoclip. No tenien el permís per fer-ho i els vigilants els han dit que havien de sortir. Ha estat llavors quan ha començat l'agressió, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Els fets han passat aquest dijous a la tarda a la parada de metro de La Pau, a Barcelona. Tot ha començat quan, aproximadament, cinc homes, s'han colat a l'estació per gravar un videoclip de trap. Per poder fer aquestes gravacions a l'interior del metro, cal demanar permís a Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i aquests joves no tenien el permís.

Pelea metro Barcelona / Redes sociales

Baralla al metro de Barcelona: uns homes es colen per gravar un videoclip i acaben agredint els vigilants de seguretat i les imatges es viralitzen a les xarxes socials / Xarxes socials

Els homes s'havien colat al metro i no tenien permís per gravar el videoclip

Per si no fos poc, no van ni validar el bitllet s'hi van colar. Per aquest mateix motiu, un vigilat de seguretat es va desplaçar fins al passadís que hi ha entre les línies L2 i L4 d'aquesta estació, que era on estaven gravant el videoclip i els va demanar que marxessin, ja que s'havien colat i no tenien permís per fer el videoclip. 

Els vigilants es queixen de la falta de seguretat que hi ha al metro de Barcelona

No obstant això, un dels homes va reaccionar amb molta agressivitat i va atacar el vigilant i, a partir de llavors, la baralla es va anar escalfant fins al punt que el grup de joves va començar a agredir els guàrdies de seguretat, segons explica Metrópoli Abierta. Els vigilants de seguretat del Metro de Barcelona han aprofitat l'ocasió per explicar que Transports Metropolitans de Barcelona no actualitza els protocols necessaris per garantir la seguretat dels treballadors, que cada vegada s'han d'enfrontar a més passatgers que tenen una actitud molt hostil cap a ells.

Un home intenta matar una dona tirant-la a la via del metro d'Urgell

No és la primera vegada que hi ha aquests problemes al metro de Barcelona i, de fet, fa uns dies van detenir un home que va tirar a les vies de l'estació d'Urgell una dona. Afortunadament, tot va quedar en un petit ensurt i, gràcies a la ràpida intervenció dels treballadors, van poder evitar un fatal desenllaç i el presumpte autor dels fets va quedar detingut.

Investigació en mans dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets. Encara que no descarten cap hipòtesi, pensen que el presumpte autor dels fets té un trastorn mental, uns fets que encara no han estat corroborats. Víctima i agressor no es coneixien de res i l'acusat no volia robar-li, un fet que dona més hipòtesi als presumptes problemes mentals de l'home.