Un home ferit crític a l’Hospital de Bellvitge després de ser agredit per dues persones en una baralla, aquesta passada nit, a Martorell, al Baix Llobregat. Els fets han passat al voltant de dos quarts d’una, quan, segons ha pogut saber ElCaso.cat, una baralla entre tres persones ha acabat amb un ferit molt greu, amb tres ganivetades per tot el cos, amb una de crítica a la zona del tòrax. Els altres dos participants en la baralla han rebut també ferides per arma blanca, però molt lleus

Home ferit crític per apunyalament a Martorell

Els dos ferits lleus s’han presentat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Martorell on han explicat que s’havien barallat amb una tercera persona, a la zona de l’estació de trens, i que l’havien deixat abandonada allà, ferida greu.

Els dos han quedat arrestats per un delicte de lesions i atesos per les ferides lleus que presentaven. Talls superficials que no fan patir per la seva vida. 

Més malament ho té el tercer implicat en la baralla. Després d’una primera valoració a la zona dels fets, tècnics del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’han traslladat a l’hospital de Martorell. Presentava com a mínim tres ganivetades, una d’elles, molt greu, a la zona del tòrax, segons ha pogut saber ElCaso.cat. La situació de la víctima s’ha complicat i durant la nit l’home ha hagut de ser traslladat a l’Hospital de Bellvitge, on segueix ingressat crític. Fonts mèdiques han explicat que es pateix per la vida de l’home, de qui no n’ha transcendit, ara mateix, l’edat ni tampoc la seva nacionalitat. 

Detinguts pendents de l’estat de la víctima

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell han obert una investigació per aclarir els fets, que es poden situar a la zona de l’aparcament de l’estació central de Martorell, i saber què pot haver motivat l’enfrontament amb armes blanques aquesta nit. Els dos homes que s’han presentat a la comissaria ha quedat detingut per un delicte de lesions. Si l’home ferit crític acaba morint, seran acusats també d’un delicte d’homicidi.