Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest diumenge 30 de gener un home jove, major d’edat, de nacionalitat marroquina, acusat d’haver abusat sexualment de dues noies, una d’elles menor d’edat, a l’estació de trens de Martorell, al Baix Llobregat. La detenció de l’home va posar en risc la circulació dels trens, ja que es va escapar per les vies i es va colar en un túnel proper a l’estació. Els Mossos d’Esquadra van haver de tallar la circulació dels trens durant deu minuts i finalment van poder arrestar l’home. 

Els abusos sexuals denunciats per les dues noies es van registrar dies abans, a la mateixa zona. Les joves, una d’elles menor d’edat, van denunciar que un home els hi havia fet tocaments en un carrer proper a l’estació de trens de Martorell. Van presentar la denúncia als Mossos d’Esquadra i van aportar tota la informació que tenien del seu agressor, però la policia no el va poder localitzar en aquell moment.

El van veure a l’estació

Aquest diumenge a la tarda les dues noies van tornar a la zona de l’estació i van veure l’home, i van trucar al 112, explicant als Mossos que havien reconegut el jove que les havia tocat. La policia va enviar diverses patrulles a la zona però l’home, en veure arribar els policies, va saltar a les vies i va escapar, en direcció a un túnel, proper a la mateixa estació. Els agents li van perdre la pista però sabien que no havia pogut sortir, i van tancar el túnel a banda i banda.

Des de la sala de coordinació es va parlar amb Adif per tallar la circulació dels trens per tal de poder accedir amb seguretat a l’interior del túnel i poder arrestar l’home i també evitar que un tren pogués atropellar el fugitiu.

Van poder enxampar-lo a l'interior del túnel

Amb la circulació interrompuda, els agents van esperar l’home a costat i costat del pont i finalment el van poder detenir amb agents de Seguretat Ciutadana. Està acusat de dos delictes d’abusos sexuals, un d’ells a una noia menor d’edat. 

El cas segueix sota investigació per part dels agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell. Les dues noies han pogut reafirmar la seva versió i també han pogut identificar sense problema l’home que les va atacar i els hi va fer tocaments dies abans i que van veure i identificar aquest diumenge a la tarda a l'estació de trens de Martorell.

La ràpida reacció de les dues noies, quan el van tornar a veure, i també l'acció dels Mossos, tallant la circulació dels trens, i accedint al túnel, van permetre la detenció, i treure del carrer, si més no durant un temps, a l'abusador. L'arrestat és un home marroquí, major d'edat i amb diversos antecedents.