Les discussions entre germans són quelcom habitual. En el cas de dos homes de Picassent, València, una d’aquestes baralles fraternals ha acabat de la pitjor manera possible. I és que un dels germans, de 42 anys, ha apunyalat mortalment l’altre, de 37, a casa seva i en presència d’un altre familiar. La Guàrdia Civil ha arrestat l’autor de les ganivetades acusat d’un delicte d’homicidi.

Els fets han tingut lloc a l’interior del domicili familiar, el número 33 del carrer Escultor Enrique Galarza de la localitat valenciana. Eren al voltant de les 16:30 quan el germà gran es va abalançar sobre l’altre amb un ganivet de grans dimensions. Li va propinar dues ganivetades per l’esquena, causant-li unes greus ferides que van resultar en la seva mort. El seu oncle va presenciar el crim, i va ser ell qui va trucar als serveis d’emergència, alertant de l’ocorregut.

Les discussions entre els germans eren constants

L'apunyalament va succeir en el context d'una baralla entre els dos homes per motius que encara s'estan investigant. Els germans discutien constantment, i la Policia Local de Picassent va haver d'intervenir en diverses ocasions a causa de la magnitud d'aquestes baralles. Segons els testimonis dels veïns, recollits pel diari Levante – EMV, els germans es discutien per tot, i era habitual sentir crits procedents de la casa on ha tingut lloc el crim.

En rebre l’avís, es van desplaçar fins al lloc una ambulància del Servei d’Assistència Mèdica d’Urgència (SAMU) i un altre de Suport Vital Bàsic (SVB). Els paramèdics van fer tot el possible per aturar el sagnat i estabilitzar la víctima, però sense èxit, i l’home ha mort en l’ambulància de camí a l’hospital. A l’interior de l’habitatge també hi eren la mare dels germans i la parella de la víctima, qui ha hagut de ser atesa per una crisi d’ansietat.

Mentrestant, els agents de la Guàrdia Civil desplaçats a l’escena van detenir el germà. En conèixer-se la mort de víctima, el van acusar d’homicidi i el van traslladar a dependències policials. El cos de la víctima va ser traslladat al cementiri municipal, on el forense ha pogut realitzar l’autòpsia, confirmant-se dues ferides per arma blanca, una d’elles mortal.