Una persona va resultar ferida per arma blanca en una baralla que va tenir lloc aquest dijous a la tarda al barri de Ca n'Anglada de Terrassa. Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts d'un quart de vuit del vespre al carrer de Sant Cosme, on un grup de joves de nacionalitat marroquina estaven generant conflicte i inseguretat entre els veïns de la zona, fins que es va arribar a produir una forta discussió amb una altra persona i diversos testimonis van haver de trucar als cossos de seguretat.

Agents de la Policia Municipal i dels Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins al lloc dels fets i es van trobar diverses persones discutint i una d'elles amb ferides fetes per arma blanca. Els guàrdies urbans van decomissar un ganivet i van detenir tres sospitosos per haver participat en l'agressió. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els tres detinguts, de nacionalitat marroquina, viuen d'ocupes en un caixer al número 216 de l'avinguda del Vallès de Terrassa i són vells coneguts al barri, on no deixen de provocar problemes i generar inseguretat i preocupació entre els veïns.

Una dona, detinguda per un robatori amb violència a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va haver d'intervenir aquest dijous al vespre en un robatori amb violència en un supermercat de la plaça del Triomf, al barri de Sant Pere. Els fets van tenir lloc cap a un quart de nou de la nit, quan una dona va entrar l'establiment a furtar diversos productes. Els treballadors la van enxampar, però, i la lladre els va escometre i els va amenaçar. En arribar els agents, la van detenir com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb violència. En concret, es volia endur articles valorats en gairebé 24 euros.