Un noi de 27 anys es debat entre la vida i la mort després de rebre diversos trets i quatre ganivetades en una baralla que ha tingut lloc aquest diumenge a la localitat de Ribeira, a la Corunya. Els fets han tingut lloc al voltant de les tres de la matinada quan la víctima, de nacionalitat marroquina, ha començat a discutir amb dos nois de nacionalitat dominicana en una festa amb discjòquei que hi havia al Malecón. La baralla ha seguit pels carrers del voltant. De les amenaces s'ha passat als cops i, en arribar al carrer Diego Delicado, un dels agressors l'ha atacat amb una arma blanca i l'altre li ha disparat amb una arma de foc. Posteriorment, han fugit.

Un testimoni dels fets ha trucat al 112 per alertar de la baralla als serveis d'emergències. Ràpidament, s'han desplaçat fins al punt indicat agents de la Policia Local i de la Policia Nacional, així com efectius sanitaris d'Urxencias Sanitarisas de Galicia-061. Quan han arribat, s'han trobat la víctima malferida a terra amb quatre ganivetades i diversos orificis per un impacte de bala. Estava perdent molta sang i, després de fer-li una primera assistència, se l'ha traslladat urgentment en ambulància a l'hospital de Barbanza, tot i que després ha estat derivat a un centre hospitalari de Santiago de Compostela. El seu estat és crític i es debat entre la vida i la mort.

Els agressors, detinguts hores després

La Policia Nacional ha obert una investigació sobre els fets per esclarir els motius de la baralla i localitzar els agressors, que han estat identificats des del primer moment. S'ha acordonat la zona del carrer Diego Delicado on han tingut lloc els fets per evitar que hi pogués accedir la gent i s'han recollit diverses proves. Al cap d'unes hores s'ha pogut detenir els dos implicats en l'agressió, un acusat de ser l'autor dels trets i l'altre acusat de ser l'autor de les ganivetades. També s'ha detingut una tercera persona per encobriment.