Quatre persones han resultat mortes i altres sis es troben ferides greus com a resultat d'un atropellament massiu a Torrejón de Ardoz, Madrid. Els serveis d'emergència van rebre l'avís al voltant de tres quarts de tres d'aquesta matinada quan se'ls informava del succés que s'ha cobrat la vida d'una dona de 70 anys, dos homes de 40 i 60 i un adolescent de 17 anys a causa de diverses fractures i politraumatismes. Tots eren de la mateixa familia. 

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat 22 dotacions del SUMMA112, agents de protecció civil dels municipis propers i una ambulància de l’hospital de la localitat. Segons informa EFE, a més de les víctimes mortals hi ha sis persones que han resultat ferides de gravetat: una dona de 31 anys, dos homes de 50 i 43 anys, una altra dona de 30 i un jove de 21.

Els ferits presenten traumatismes cranioencefàlics i diverses fractures en cames i pelvis; tots han estat evacuats i es troben ingressats en els hospitals de la zona. Un jove de 20 anys amb fractura oberta ha estat traslladat a l'Hospital Príncipe de Astúries, però no es troba en risc, i una noia de 17 ha estat donada d'alta al mateix lloc dels fets.

vehicle atropellament massiu madrid
La Policia ha trobat el vehicle completament destrossat. / EFE 

Han detingut al conductor

La Guàrdia Civil ha detingut en una urbanització d'El Quiñón de Seseña (Toledo) un home de 35 anys com a presumpte autor dels atropellaments. El vehicle estava completament destrossat i amb restes dels atropellaments. Dintre viatjaven dos menors de 15 i 16 anys, fills del conductor. Les primeres investigacions apunten al fet que est tractaria d'un enfrontament que s'hauria produït a una boda gitana a la sortida del restaurant El Rancho. El cas està sent investigat per agents del Grup d'Homicidis i de la Policia Científica. Se sospita que al cotxe podria haver viatjat una quarta persona, un jove de 18 anys, a qui les autoritats estan buscant.