Un nen de 2 anys ha mort aquest dijous en caure des d’un sisè pis al barri madrileny d’Orcasitas. Segons ha informat Emergencias Madrid, el tràgic succés ha tingut lloc quan passaven pocs minuts de dos quarts d'una del migdia en un habitatge situat al carrer Solara número 1, al districte d’Usera. El menor ha caigut al buit des de gran alçada a un pati interior de l'edifici per causes que es desconeixen i que ja s’estan investigant.

A conseqüència de l’impacte, el nen ha mort a l’acte. Quan els efectius sanitaris del Samur-Protecció Civil han arribat al lloc dels fets només han pogut confirmar la mort del petit. Fins al lloc del succés també s’han desplaçat agents de la Policia Municipal de Madrid i la Policia Nacional. Un psicòleg del servei municipal està atenent als familiars del menor que es troben en estat de xoc, especialment la mare, que es trobava al lloc en el moment de la caiguda i ha patit un atac d'ansietat.

La Policia Nacional ha obert una investigació dels fets per tal de descobrir perquè el nen ha acabat caient al buit. La primera hipòtesi amb què treballen els investigadors és que el menor hauria patit una caiguda accidental. El succés ha generat un gran rebombori al barri d'Orcasitas, on els veïns estan consternats.

Un nen de 3 anys mor en caure des d’un novè pis a Sant Feliu de Llobregat

Tot just fa una setmana, el passat 27 d’octubre, un altre nen de 3 anys també va morir en caure des d’un novè pis a Sant Feliu de Llobregat, Barcelona. El menor va poder ser reanimat després de la caiguda, però va acabar morint poc després a l’Hospital Sant Joan de Déu. En el moment de la caiguda, el nen estava al domicili familiar a càrrec d'una cuidadora amiga de la família. També hi havia el seu germà gran. Els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació del succés com una caiguda accidental.