La discussió entre dos joves en un bar d'Alacant ha acabat amb un d'ells ferit de molta gravetat després que l'altre li clavés dues ganivetades a la zona del pit. L'incident va tenir lloc aquest divendres al vespre en un hostal del carrer Doctor Ayela. Els motius de la baralla encara no han quedat aclarides, però, segons els testimonis, els nois, tots dos de 24 anys, van començar a escridassar-se mútuament, espantant la resta de clients i als treballadors del bar que no van dubtar a trucar a la policia en veure que la cosa escalava fins a la violència física

Un dels dos nois, de nacionalitat iemenita, va agafar un ganivet i va atacar-ne l'altre, originari d'Algèria. La víctima no es va poder defensar i va rebre una punyalada al tòrax i una altra a l'abdomen, dues ferides molt greus de les quals no parava de brotar sang. La Policia Local va ser la primera a arribar al lloc, poc després de les vuit del vespre, i va alertar immediatament al Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) que hi havia una persona dessagnant-se al carrer, prop del Museu Arqueològic d'Alacant (MARQ). Des del CICU van activar una ambulància de Suport Vital Bàsic i una del Samu, i els sanitaris van atendre el ferit. 

L'autor de les punyalades, detingut 

Mentre els facultatius sanitaris atenien el jove, taponant les ferides i estabilitzant-lo per poder-lo evacuar a l'hospital, els agents de la policia municipal van poder localitzar i detenir el presumpte agressor, deixant-lo en mans de la Policia Nacional, que ha obert una investigació al respecte. L'arrestat va ser traslladat a comissaria per poder-lo interrogar, i aquest dissabte encara continua en dependències policials a espera de ser posat a disposició judicial. 

Pel que fa a la víctima, va ingressar a l'Hospital General Doctor Balmis d'Alacant en estat molt greu, i continua en la Unitat de Cures Intensives (UCI). Els motius de la discussió que van desencadenar aquest apunyalament encara es desconeixen, i els investigadors estan treballant per poder aclarir-les, així com la relació entre els implicats.