Agents de la Policia Nacional han detingut dos nois, un d'ells menor d'edat, per atacar violentament un avi a Alacant i robar-li un rellotge d'alta gamma valorat en més de 100.000 euros. Els fets van tenir lloc el passat 5 d'abril, al voltant de les tres de la tarda, quan els dos arrestats van abordar un matrimoni gran que anava passejant amb la seva filla pel carrer General Lacy, a tocar de l'avinguda Maisonnave. Mentre un d'ells els distreia, l'altre els va empentar per darrere i els va tirar a terra per prendre-li el rellotge a una de les víctimes.

Alguns testimonis van trucar a la Policia Nacional per alertar-los dels fets i diverses patrulles es van desplaçar fins al lloc. En arribar-hi, els assaltants havien intentat fugir, però un grup de ciutadans havia pogut retenir un d'ells per evitar que escapés. El noi va quedar detingut i es va muntar un dispositiu pels carrers del voltant per intentar trobar l'altre, a qui finalment també van localitzar i detenir. Els dos detinguts, un algerià de 15 anys i un marroquí de 20, van ser posats a disposició judicial i s'ha ordenat l'internament en un centre de menors per al primer i l'ingrés a presó per el segon.

El rellotge robat, en mans d'un tercer lladre

Malgrat que els dos autors materials del robatori van poder ser detinguts, el rellotge no es va poder recuperar. Abans que els arrestessin, li van donar a un tercer lladre, qui va pujar a un cotxe i va fugir amb ell, segons van explicar als agents els testimonis. Es tracta d'una peça de col·lecció que el seu propietari havia comprat feia uns quinze anys per 35.000 euros, però que amb el pas del temps s'havia revaloritzat i actualment tenia un valor de mercat de 117.000 euros. Pel que fa a les víctimes, el matrimoni gran i la seva filla de 55 anys, van haver de ser atesos de les lesions provocades per la caiguda a terra.