Nova nit calenta a una de les discoteques més perilloses de la capital de Reus. Aquesta matinada els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís d'una baralla a l'interior de la discoteca Coco Maluco, un dels punts de reunió de la comunitat llatinoamericana de la capital del Baix Camp. Segons l'avís que ha rebut la policia catalana des de l'interior de la sala, les persones que s'estaven barallant estaven fent exhibició d'armes blanques.

Quan les patrulles han arribat al lloc, els vigilants de seguretat del local estaven fent fora dues persones, un home i una dona d'uns 30 anys, els qui havien començat presumptament la baralla. En apropar-se, els agents dels Mossos d'Esquadra han estat agredits. Una de les policies que han intervingut ha rebut una agressió i en caure a terra s'ha fet mal al genoll, obligant el seu trasllat a un centre mèdic per tal de ser visitada. Els policies han vist com els autors de la baralla, de nacionalitat dominicana, s'han amagat a l'interior del local, i sabent perfectament que tenien armes blanques, quan s'han pogut reunir més patrulles han accedit a l'interior de la sala.

Armes amagades a la cabina del DJ

Els Mossos, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana, han identificat unes 40 persones a l'interior de la discoteca Coco Maluco de Reus. Durant l'escorcoll han trobat diverses armes blanques, algunes d'elles de grans dimensions, segons ha pogut saber ElCaso.cat. Consta l'atestat policial que una d'aquestes armes s'ha localitzat a la cabina del DJ que estava punxant en aquell moment. Entre les armes que s'han intervingut també s'han trobat ganivets i una defensa extensible. Dues persones han quedat detingudes pels Mossos per un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat i la Unitat d'Investigació de la comissaria de Reus dels Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets.

Coco Maluco, un punt calent de la ciutat de Reus

No és el primer cop que aquesta discoteca de Reus és epicentre de baralles i agressions. Els Mossos d’Esquadra, recentment, ja han intervingut i han fet entrades al local, després de baralles entre persones, sobretot, de nacionalitat dominicana, que són els que controlen aquest local de la part sud de la ciutat de Reus. Fa pocs mesos una baralla va acabar amb diversos ferits.