Els jutjats del municipi de la Bisbal d'Empordà han viscut una situació insòlita. Diverses persones han protagonitzat una escandalosa baralla en la qual s'han agredit mútuament i amenaçat amb armes blanques. Els implicats en l'incident sortien d'un judici celebrat per un cas d'abús sexual a una menor i, a les portes del recinte, han començat a barallar-se. La Policia Local ha detingut les tres persones implicades. 

Els fets van succeir el passat dimarts, 28 de juny prop de les dotze del migdia, a les portes del Jutjat de primera instància i instrucció de la Bisbal d'Empordà, al Baix Empordà, tot just finalitzar el judici d'un cas d'abús sexual a una menor. Les persones involucrades en la disputa són familiars de la part acusada i de la víctima, respectivament, i segons apunten les fonts policials, la tensió va començar durant el mateix judici

Un familiar de la víctima va amenaçar l'altra part amb un ganivet

Les tensions entre les parts implicades van començar a sorgir a les instal·lacions judicials de la Bisbal d'Empordà, després que se celebrés el judici per un presumpte cas d'abús sexual a una menor. Quan tothom sortia de l'edifici, un dels implicats, que és familiar de la víctima, va començar a discutir-se amb diverses persones de la part acusada. En un moment de la discussió, l'individu va marxar per tornar, al cap de poca estona, armat amb un ganivet de cuina, que va utilitzar per amenaçar violentament a les altres persones. Aquest grup, per la seva banda, va avisar a altres familiars seus, que van desplaçar-se fins a les dependències judicials, també armats amb un punyal, segons ha sabut el Diari de Girona, amb l'objectiu de venjar-se del primer individu. Malgrat el context de la baralla, el mitjà local assegura que la disputa no guarda relació amb el judici, tot i que la tensió comencés a palpar-se durant aquest. 

Baralla Armes Blanques la Bisbal Emporda Girona Judici
La baralla, en la qual tres individus s'han agredit i amenaçat mútuament amb armes blanques, ha succeït a tocar dels jutjats de la Bisbal d'Empordà. / Foto: ACN

Davant l'aldarull provocat arran de la baralla, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra van personar-se al lloc dels fets després de rebre l'avís, trobant una multitud de persones molt tenses a causa dels fets que acabaven de succeir. Allà, tot i que la baralla ja havia acabat, els agents locals i els Mossos van procedir a detenir les tres persones implicades en la disputa, de les quals no ha transcendit més informació.