La Policia Local de Gijón ha detingut un autodenominat falangista per haver amenaçat amb un revòlver els clients i empleats d'un bar de la localitat, després d'haver-lo fet fora per haver fet comentaris feixistes. L'home, de 57 anys, ha acudit aquest dissabte a la tarda a l'establiment situat al carrer Linares Rivas, on, després que li servissin la seva consumició, ha començat a dir que no volia "ni rojos ni maricones de mierda". Moments després, malgrat haver estat expulsat, ha tornat amb una pistola i ha encanonat l'encarregat, primer, i un client que s'havia interposat entre ells, després. 

Un client molt agressiu 

Segons el diari El Comercio, després que l'home comencés a fer comentaris vexatoris sense cap mena de provocació, incomodant la resta dels clients, l'encarregat del bar li va demanar que abandonés el local. L'ara detingut es va negar, i llavors va començar una discussió entre ell i l'encarregat que va acabar amb l'home expulsat a la força, després d'haver llançat un tamboret contra el seu contrincant, intentant ferir-lo. 

La cosa no va quedar en això, però, ja que el problemàtic client va tornar a entrar pocs minuts després. En aquesta ocasió, portava a la mà un revòlver carregat, amb el qual va apuntar als presents, amenaçant-los de mort. En un moment determinat, va dirigir-se cap al propietari, amb qui s'havia barallat abans, apuntant-lo amb l'arma. Un client, tement que anés a disparar-lo, va interposar-se entre ells. L'home, llavors, va encanonar-lo

Mentre tot això passava, l'encarregat del bar va abalançar-se contra ell, i entre ell i l'altre client van aconseguir reduir-lo mentre esperaven l'arribada de la policia. Finalment, una patrulla va personar-se al lloc dels fets, i van acabar detenint l'home, després d'agafar el revòlver que encara portava a sobre.