Sis membres de la banda juvenil dels Trinitarios han intentat matar un noi de 20 anys que volia sortir d'aquest perillós grup. L'han atacat amb extrema violència, a cops de matxet i deixant-li un braç semiamputat. Cinc dels presumptes autors han ingressat a presó de manera provisional i hi ha un sisè que ha passat a disposició de Fiscalia de Menors, ja que és menor d'edat. 

Els fets van passar dimecres de la setmana passada de matinada al districte de Tetuán de Madrid. Emergències 112 va rebre l'alerta a les 2:00. Els avisaven d'un jove brutalment ferit a l'interior d'un bar. Quan els sanitaris i els efectius de la Policia Local i Nacional es van desplaçar fins al lloc dels fets, van poder comprovar que la víctima tenia un braç semiamputat, i el van traslladar immediatament fins a l'hospital amb un pronòstic greu.

Brutalment atacat per membres de la banda encaputxats

Els agents de la Policia Nacional van obrir una investigació per identificar, localitzar i detenir els presumptes autors dels fets. Segons la investigació, la víctima volia deixar la banda dels Trinitarios, una perillosa banda llatina de Madrid. El jove estava a l'interior d'un local quan va ser brutalment atacat per uns encaputxats, membres d'aquesta banda. 

Atacat per voler deixar la banda dels Trinitarios

La víctima, de nacionalitat dominicana, es va intentar amagar als lavabos, però els presumptes agressors van entrar i li van començar a donar forts cops de matxet, provocant-li greus ferides a la cara, cames i la semiamputació d'un braç. Immediatament, el van traslladar a l'UCI de l'hospital La Paz

La Policia Nacional deté sis dels implicats per un homicidi en grau de temptativa

Un dia després dels fets, la Policia Nacional va aconseguir detenir sis dels presumptes autors dels fets, que van passar a disposició judicial, acusats d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

Cinc d'ells van ingressar a presó de manera provisional i un sisè, menor d'edat, ha passat a disposició de Fiscalia de Menors. Els agents continuen amb la investigació oberta, ja que pensen que hi ha més implicats en aquesta brutal agressió.

Els Trinitarios i els Dominican Don't Play (DDP) 

Els Trinitarios i els Dominican Don't Play (DDP) son les principals bandes llatines de Madrid i s'han convertit en un dels problemes més greus pel que fa a la seguretat ciutadana, ja que en els darrers mesos, han protagonitzat una gran quantitat d'episodis violents. El més greu de tots, el de l'assassinat del Jaime, un nen de 15 anys que va morir a mans d'aquesta banda.