Els Mossos d'Esquadra han frustrat un robatori en una àrea de servei de l'autopista AP-7, al seu pas pel terme municipal de Sant Jaume dels Domenys. Els fets van tenir lloc la matinada de dimecres, quan el 112 va rebre l'avís que estaven robant la mercadera d'un camió en aquest punt del Baix Penedès. Agents de Seguretat Ciutadana que estaven fent tasques de patrullatge preventiu en aquesta mateixa àrea de servei, però en el sentit contrari, van desplaçar-s'hi i van trobar un home regirant de la part de darrere del vehicle. En aproximar-se van veure que estava plena de caixes, algunes d'elles buides.

L'home els va explicar que ell era el conductor i que, mentre estava dormint, l'havien assaltat, l'havien agredit i li havien robat diverses caixes plenes d'ampolles de vi. A més, va assegurar que havia perdut les claus i que, precisament, estava buscant entre les caixes per veure si les trobava. En inspeccionar el furgó, però, van veure que li havien fet un pont i que els cables estaven arrencats, tal com apunta el Diari de Tarragona. Els Mossos li van demanar els albarans dels productes i li van preguntar cap a on anaven, però l'home els va respondre amb respostes que no tenien sentit.

Un testimoni tenia proves del robatori

Va ser en aquest moment quan un camioner, l'home que havia donat l'avís al 112, es va aproximar als agents i els va ensenyar unes fotografies que havia fet on apareixia el camió, un cotxe i diverses persones. Segons els va explicar, aquests individus estaven passant totes les caixes d'un vehicle a l'altre. Posteriorment, el cotxe va fugir amb tots els lladres, menys el que havia quedat allà i que havia estat descobert.

Aquest lladre, un home de 52 anys i nacionalitat espanyola, veí del Prat de Llobregat, que va quedar detingut per un delicte de furt. Tenia antecedents policials previs, però cap d'ells per robatori. Els Mossos van contactar posteriorment amb el veritable propietari del camió, que havia marxat del lloc i s'havia endut les claus. Finalment, es van poder recuperar 27 capses de cartó buides i set plenes d'ampolles. La investigació segueix oberta per tal d'identificar i localitzar la resta de lladres.