Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut aquest divendres un home de 47 anys acusat d'haver robat un cotxe d'alta gamma en una platja de la Pineda, al Tarragonès, el passat dimecres 13 de setembre. L'endemà de fer-se amb el vehicle, un BMW, l'home va posar gasolina en una benzinera de Vila-rodona, a l'Alt Camp, i va marxar sense pagar, per la qual cosa els treballadors van trucar a la policia. Gràcies a les càmeres de seguretat, els agents van poder identificar el cotxe, i van llençar-se a la seva persecució

El lladre, havent-se adonat que tenia diversos cotxes patrulla al darrere, va accelerar, arribant als 200 quilòmetres per hora, i va agafar l'autovia A-7 en sentit Barcelona, i va continuar per l'AP-7 posant en perill la resta de conductors que hi havia a la carretera. L'home va cometre diverses infraccions de trànsit mentre intentava despistar als mossos, fins que va arribar al terme municipal del Vendrell, on li esperava un control policial

Atrapat entre dos camions 

Quan va veure la retenció a l'altura del Vendrell, el lladre va intentar esquivar el control passant entre dos camions a gran velocitat. Però no va calcular bé l'espai que quedava entre els dos vehicles, i va quedar embussat entre ells, destrossant el BMW robat i provocant un accident que, afortunadament, es va saldar sense ferits. 

F6Ix3rdXEAAtROM
El cotxe escàpol va quedar atrapat entre els dos camions | Mossos d'Esquadra.

Després de detenir-lo i portar-lo a la comissaria del Vendrell, els agents van poder identificar-lo com el responsable del furt d'una tauleta electrònica als vestuaris del Reial Club de Tenis de Barcelona. Aquest robatori el va cometre el dia abans de fer-se amb el cotxe, i quan els Mossos d'Esquadra van intentar detenir-lo, va pujar ràpidament en un vehicle, va fer una maniobra molt brusca, gairebé atropellant als agents, i va fugir del lloc dels fets. 

Per totes aquestes accions, el detingut està acusat d'un delicte de conducció temerària, furt, atemptat contra els agents de l’autoritat i resistència i desobediència a l’autoritat. A hores d'ara està pendent de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell.