Ensurt a l'aeroport de Barcelona. Un avió Airbus A319-111 de la companyia Air Senegal que cobria la ruta Barcelona-Dakar ha impactat contra un camió que es trobava a la pista de l’aeroport de Barcelona-el Prat, després de fer una maniobra marxa enrere, segons avança el portal web de Betevé. L’accident va tenir lloc aquest dimarts passat a les 12 del migdia, mentre l’aeronau es preparava per enlairar-se.

No s'han lamentat passatgers ferits

Segons informa el mitjà català, l'avió ha maniobrat marxa enrere i l'ala ha topat amb el camió, deixant-lo suspès sobre les rodes d'un dels laterals del vehicle. Tot i que l'incident ha obligat a desallotjar les persones que es trobaven en l'interior de l'avió, afortunadament no hi ha cap ferit. El vol també ha quedat cancel·lat.

FbbTtpnWIAAu1J4
Un avió impacta contra un camió a la pista de l'Aeroport del Prat | Imatges: @Aeropuerto_BCN

S'investiga què ha pogut provocar l'accident

A conseqüència d'aquest ensurt, s'inspeccionarà l'aeronau per determinar les causes que han originat l'accident. Les espectaculars imatges s'han publicat a través de les xarxes socials, concretament en un compte a Twitter sobre l'aeroport barceloní.

Incendi controlat a l'Aeroport del Prat

Fa dos dies, els ciutadans de Barcelona s'enduien un ensurt en veure una gran columna de fum a l'Aeroport de Barcelona - El Prat. Molts es preguntaven: És un incendi? Tanmateix, la realitat va ser ben diferent. Es tractava d'una crema controlada que van fer els Bombers de la Generalitat en una zona molt propera a l'aeroport de Barcelona.

foc
Crema controlada de vegetació a la zona de l'Aeroport de Barcelona - El Prat | Imatges: Bombers de la Generalitat

Segons van explicar fonts del cos d'Emergències a ElNacional.cat, era una actuació per evitar futurs focs que puguin ser realment una amenaça. La columna de fum es va poder veure des de diferents punts de Barcelona i algunes persones pensaven que hi havia un incendi a la capital catalana. Gràcies a aquest foc controlat, a banda de reduir el risc del funcionament de l'aeroport de Barcelona, els Bombers asseguren que és una activitat que va bé per regenerar la vegetació de la zona.

Els Bombers publicaran una alerta a les seves xarxes socials

A partir d'ara i arran d'aquest ensurt, els agents dels Bombers avisaran per les seves xarxes socials, ja que van ser moltes les persones que, en veure la columna de fum, van patir per si no podien agafar el vol.