Una àvia de l'Índia s'ha emportat un ensurt de mort: l'havien donat per morta, gairebé l'incineren viva i s'ha despertat quan l'estaven cremant.

Covid a l'Índia

La pandèmia del coronavirus està passant factura a l'Índia, on estan vivint una crisi sanitària majúscula: els hospitals es troben completament saturats i no hi ha més espai per enterrar els cadàvers dels contagiats i, per aquest mateix motiu, molts d'ells, els estan incinerant.

Shakuntala Gaikwad

Shakuntala Gaikwad, de 76 anys, es va contagiar de la Covid-19 i es va veure obligada a fer quarantena a casa seva a Mudhale, un petit poble de l'Índia. Els dies anaven passant i no millorava i, finalment, la seva família va decidir portar-la a l'hospital.

Mentre l'estaven traslladant al centre sanitari, la dona, que es trobava molt feble pel que fa a salut, va perdre la consciència i els metges van pensar que havia mort. Per això mateix, la van portar a incinerar i, quan van començar a calar-li foc, de cop i volta, es va despertar.

L'aconsegueixen salvar i la traslladen a l'hospital

Els familiars no donaven crèdit a què estaven veient i, afortunadament, van aconseguir aturar la incineració i tot va quedar en un petit ensurt. Afortunadament, van aconseguir ingressar-la de nou a l'hospital de Baramati, segons informa India Today.

Es desconeix si ella o els seus familiars han denunciat els metges per aquesta negligència, ja que han estat a punt de cremar viva una dona a qui havien donat per morta.

Abuela / Pixabay

Incineren viva una àvia a l'Índia i es desperta abans de morir / Pixabay

Un avi cedeix el seu llit a un jove contagiat de coronavirus

El coronavirus continua atacant molt fortament l'Índia, provocant una greu saturació als seus hospitals i, de fet, fa unes setmanes, un avi de 85 anys va cedir el seu llit de l'hospital a un jove contagiat de Covid-19 que estava molt crític. No hi havia lloc pels dos i va decidir sacrificar-se i morir a casa seva, ja que "ja havia viscut molt".