Una dona de 65 anys ha estat atropellada per un autobús urbà a Madrid. Els fets han tingut lloc aquest dilluns a la tarda, sobre dos quarts de cinc, molt a prop de l'estació de metro de Callao a la capital espanyola, segons ha informat Emergencias Madrid. Les causes del sinistre es desconeixen ara per ara i no s'ha detallat com va poder l'autobús envestir la sexagenària. Fins al lloc dels fets s'han traslladat diverses unitats terrestres del Samur-Protección Civil i de la Policia Municipal de Madrid, cos que ha realitzat l'atestat, obert una investigació al respecte i regulat el trànsit a la zona.

La víctima de l'atropellament ha estat atesa pocs minuts després de l'incident per facultatius sanitaris al lloc dels fets. La dona presenta diversos traumatismes per tot el cos, entre ells cranioencefàlic, pelvià i abdominal, així com per una fractura al braç esquerre. Després d'una primera assistència, ha estat traslladada amb pronòstic greu fins a l'Hospital Clínico San Carlos de Madrid. D'altra banda, el conductor de l'autobús ha hagut de ser atès per una psicòloga dels serveis d'emergències després del sinistre esdevingut al cor de la capital espanyola.

Atropellat per un autobús a Barcelona

Els atropellaments greus d'autobusos a les ciutats solen ser poc habituals, almenys contra vianants. Però a la capital catalana també se n'han donat alguns com el de finals de 2022 quan un conductor de TMB (Transports Metropolitans de Barcelona) de la línia 24 va envestir un turista a Passeig de Gràcia. En aquesta cas, el ferit, que va patir un traumatisme cranioencefàlic, va creuar per un pas zebra amb el semàfor en vermell, mentre que el xofer va donar positiu en marihuana.