La Policia han detingut a Telde (Gran Canària) a un home de 31 anys, amb antecedents, acusat d'haver atropellat i matat un nen petit que creuava un carrer del barri de Jinámar quan circulava amb moto a gran velocitat, per després fugir.

Atropellen mortalment un nen a Telde

Segons informa la Direcció Superior de Policia de les Canàries, els fets van ocórrer aquest dijous a la tarda, al carrer Manuel Alemán, quan el nen creuava el carrer al costat d'un pas de vianants.

Els agents que van acudir al lloc van trobar el menor estès sobre l'asfalt, envoltat d'un bassal de sang que brollava del seu cap.

Fins al lloc va acudir ràpidament una ambulància medicalitzada, que va traslladar al nen fins al complex hospitalari Maternoinfantil, on va morir al matí següent.

Testimonis dels fets van narrar als agents com la motocicleta del presumpte autor dels fets, que circulava a gran velocitat pel carrer Manuel Alemán Álamo, va impactar contra el nen quan aquest creuava la via.

El menor va quedar inconscient sobre la calçada mentre que el conductor, després de caure de la motocicleta com a conseqüència de l'atropellament, va abandonar el lloc ràpidament fent cas omís del deure de socors.

Un cop identificat com un veí del mateix polígon de Jinámar, el presumpte autor dels fets ha estat localitzat i detingut pels delictes d'homicidi imprudent i omissió del deure de socors.

Emboscada a un repartidor de menjar per robar-li la moto

Brutal robatori a Piera (Barcelona). Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves, un d'ells de 18 anys i de nacionalitat espanyola, i un de menor d'edat, que van parar una trampa a un repartidor de menjar a domicili per atracar-lo. Segons les investigacions dels Mossos, els joves primer van fer una comanda i després van col·locar un cable al carrer per tirar-lo de la moto i així assaltar-lo amb més facilitat.

Detenció Mossos d'Esquadra / Arxiu|Arxivament

Detenció Mossos d'Esquadra / Arxiu

Els fets van succeir el passat 25 de juny, entorn de les deu de la nit, quan un repartidor de menjar a domicili va patir un robatori amb violència a la urbanització Ca Martí de l'Estela, a Piera. El repartidor anava amb motocicleta a lliurar una comanda quan una forta fuetada al pit el va fer caure del vehicle.