La matinada d'aquest diumenge van morir quatre persones com a resultat d'un atropellament massiu a les portes d'un restaurant on se celebrava el convit d'una boda. El presumpte autor del crim, un home de 35 anys, va envestir els convidats després d'una baralla que va provocar la seva presència. I és que el seu nebot, un jove de 18 anys que també es trobava al lloc dels fets, havia tingut una relació sentimental amb la núvia, i no hi estaven convidats.

L'exparella de la núvia i els seus familiars sí que tenien permís per assistir a la cerimònia religiosa, però no estaven convidats al sopar de després, al restaurant El Rancho de Torrejón. No obstant això, l'acusat, acompanyat pels seus fills de 15 i 16 anys i pel seu nebot, va accedir al local amb l'excusa de donar-los un regal als recentment casats. La seva presència va generar certa tensió, i alguns dels familiars del nuvi els van demanar que marxessin.

Una vegada fora, però, va començar una baralla que es va dissoldre després d'uns quants cops de puny. L'acusat va pujar al cotxe juntament amb els seus familiars, però no va marxar. Va esperar fins que tots els convidats, unes 250 persones, van sortir del restaurant i va envestir contra ells a tota velocitat, ferint a deu dels assistents i acabant amb la vida de quatre d'ells, tots familiars del nuvi.

Van fugir amb 5.000 euros 

Després de sembrar el caos, va fugir i va arribar fins a una urbanització de Toledo, on els agents de la policia el van detenir amb el cotxe destrossat i 5.000 euros que havia robat, i que corresponien a la recaptació que es fa a les bodes segons la tradició gitana. L'home va ser detingut i els seus fills van marxar amb la mare. En un primer moment se sospitava que l'exparella de la núvia havia fugit, però les investigacions van revelar que no es trobava en el vehicle al moment dels atropellaments.

Atropellament Torrejón de Ardoz
El cotxe amb el qual es va cometre el crim va quedar completament destrossat. / EFE

La versió de l'acusat 

L'home va ser arrestat i el van traslladar a la comissaria del barri de Tetuán on van procedir amb l'interrogatori. Segons l'acusat, l'atropellament va ser un accident que va ocórrer mentre fugia d'un tiroteig. La policia va registrar el lloc del crim, així com els voltants del restaurant, però no va trobar cap casquet de bala. Per contra, el que sí que van trobar van ser marques de derrapatges i restes humanes, la qual cosa podria confirmar que l'atropellament havia estat intencionat i, a més, reiterat.