Atropellament mortal als carrers d'una població de l'illa de Lanzarote, a les Canàries. Un cotxe ha atropellat diverses persones aquest dilluns a la tarda a l'avinguda Archipiélago de Playa Blanca, al terme municipal de Yaiza. Sis persones han resultat ferides i, poc després, s'ha confirmat que una d'elles havia mort: un nadó de cinc mesos. Unes altres cinc ferides de diferent consideració, dues dones estan greus i uns altres tres dels afectats tenen lesions de caràcter moderat, segons ha informat el Centre Coordinador d'Emergències i Seguretat (Cecoes) 112 del Govern de les Canàries.

Els fets han tingut lloc poc després de les sis de la tarda d'aquest dilluns. Concretament a les 18.20 hores, que és quan s'ha rebut l'avís del que, segons les primeres informacions, es tractaria d'un atropellament múltiple al sud de l'illa de Lanzarote, a Platja Blanca. Els diferents serveis d'emergències s'han desplaçat fins a l'avinguda Archipiélago i els facultatius sanitaris no han poder fer res pel nadó d'uns cinc mesos, només confirmar-ne la mort.

Una dona evacuada en helicòpter a las Palmas de Gran Canària

Respecte als altres cinc ferits, els serveis d'emergències han atès dues dones que han resultat ferides de gravetat i unes altres tres persones que presentaven lesions de caràcter moderat. Una de les afectades en estat greu ha estat evacuada en helicòpter a un hospital de las Palmas de Gran Canària, segons han indicat fonts del Consorci d'Emergències canari. En aquests moments es desconeixen les causes de l'atropellament i s'espera que s'obri una investigació per aclarir-les. D'altra banda, tal com ha explicat Canarias7, testimonis haurien alertat que un vehicle estava atropellant diverses persones, tot i que es desconeix si abans d'abalançar-se sobre els cinc ferits i el nadó de cinc mesos.