Tres persones han mort i una altra ha resultat ferida en un atropellament múltiple que ha tingut lloc la tarda d’aquest divendres, 2 de desembre, al centre de Castelló de la Plana. El conductor d’un cotxe que circulava per l’avinguda de l’Alcora, ha perdut el control del vehicle i ha envaït la vorera a l'altura del número 112, passant per damunt dels tres vianants que en aquells moments s’hi trobaven caminant i posant fi a la seva vida. La persona que ha resultat ferida és el copilot del vehicle, un noi de 20 anys.

Els fets han tingut lloc al voltant de les sis de la tarda i fins al lloc s’hi ha desplaçat efectius de la Policia Local de Castelló de la Plana, la Policia Nacional, els Bombers de Castelló, dos equips del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), dues ambulàncies de Suport Vital Avançat (SVA) i una de Suport Vital Bàsic (SVB). Malgrat els esforços dels sanitaris per a reanimar els atropellats, no han pogut fer res per salvar la vida de les tres víctimes mortals. La quarta persona que ha resultat ferida ha estat traslladada a un centre hospitalari amb diversos politraumatismes.

El conductor circulava sota els efectes de l'alcohol

Segons ha comunicat la Policia Local, s’ha sotmès el conductor del turisme a una prova d’alcoholèmia que ha donat un resultat positiu. Això fa pensar els agents que les causes per les quals ha perdut el control del vehicle ha estat que conduïa sota els efectes de l’alcohol. El vehicle ha quedat completament destrossat. L’home, de 24 anys i nacionalitat espanyola, ha estat detingut i s’ha obert una investigació per tal d’esclarir els fets. Les víctimes mortals són un home de 63 anys, una dona de 79 anys i una altra dona de 73

atropellament multiple castello
Imatge del lloc de l'atropellament múltiple a Castelló de la Plana / Foto: Dómenech Castelló/EFE